Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbe eshetnek úgy hogy...

Teherbe eshetnek úgy hogy magamnak fel helyezem a spermát közösülés után? Fecskemnővel vagy inkább csak a kezemmel?

Figyelt kérdés
Peteérés előtt 2 nappal próbáltam kézzel de nagyon pici maradt az újjamon, talán fecskendőket könnyebb? De az lebukós.... a párommal megszakítással védekezünk vagy valamilyen testrészét élvez vagy a számba! Nem kérek kritikát, aki tud segít, aki nem az csendben marad! 41èves vagyok, nincs még gyermekem és szeretnék, viszont a pàrom nem! Ha úgy dönt hogy nem tart ránk igényt akkor kalap kabát mehet, nem bánom! Egyedül is felnevelem, anyagi háttér és minden más készen áll!koszi a válaszokat!
2018. máj. 26. 08:41
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
40%
9.te kis tündér, de ha azt se tudja kinek a farkára tolat rá, akkor hogy akarna már gyt-t?? Ez a lényege a kérdésének, mindegy csak gyerek legyen! Neki nem gyt kell, hanem a kölyök!
2018. máj. 26. 10:06
 12/33 anonim ***** válasza:
66%

Én teljesen megértelek viszont 41 évesen már eleve sokkal kevesebb az esély a teherbeesésre, Én nem húznám így az időt, hanem kerekperec kérnék donor spermát ( Van erre lehetőség nézz szét a neten ) vagy elmennek mesterséges megtermékenyítésre.

A párodról meg annyit, hogy aki nem akar gyereket az gumit húz, tehát ő is benne van ugyanúgy a " játékban."

2018. máj. 26. 10:47
 13/33 anonim ***** válasza:
95%

Előző vagyok, egyébként meg nem értem hogy miért vagy olyan férfival aki nem akar gyereket ? Miért húzzátok egymás idejét?

Hidd el, sok olyan férfi van aki szeretne gyereket.

2018. máj. 26. 10:48
 14/33 A kérdező kommentje:
Ő 35 éves! És nem akar meg ezt mondja! Fél éve ezen veszekszunk.... megkérte a kezem nemrég 2 hónapja és ez miatt nemet mondtam! Együtt vagyunk együtt élünk jó a szexuális élet de ő majd később akar gyereket! Kurvàra nem érti meg hogy nekem ketyeg az óra! És ez hogy keressek màst , lehetetlen hogy találják is azonnal és gyereket is akarjon, de erre is várni kellene minimum 2 évet! A mostani élettársam sajnos elég sok vagyonnal rendelkezik általam, mert ilyen buta voltam Én keresek havi 550ezret, ő meg 200 ezret! Még mire vele ketté vállnánk az is idő sok pereskedés! Emellett hogyan essek teherbe? A nőgyógyász szólt rám egyébként ha szeretnék gyereket akkor ügyködjünk mert pàr év és nem leszek alkalmas!
2018. máj. 26. 10:56
 15/33 anonim ***** válasza:
92%
Számomra hihetetlen, hogy ennyi idősen hogy lehet valaki ennyire ostoba.
2018. máj. 26. 11:00
 16/33 anonim ***** válasza:
92%
Kérdező az elején is gyanus volt, de az utolsó kommentednél esett le, hogy te vagy az a szokásos kamu. Annyira szánalmas, hogy egyeseknek nincs életük, és ilyenekre itt ráérnek.
2018. máj. 26. 11:02
 17/33 anonim ***** válasza:
83%

Te már most sem vagy alkalmas nem hogy pár év múlva.

Látszik, hogy neked ez a férfi már nem kell, illetve csak a spermája kellene. Ha szeretnéd, akkor igent mondtál volna neki, hozzá mennél, és esetleg látná ő is hogy nem csak egy tenyészbikát látsz belőle.

De te csak azzal vagy, hogy ő nem akar gyereket, nem találnál már mást helyette, sokáig tartana az elválás... Stb. Én sem akarnék a helyébe, mert ő is érzi hogy csak ezt a gyerek témát vagy képes nyomatni neki ezerrel.

2018. máj. 26. 11:05
 18/33 anonim ***** válasza:
73%
Ha ilyen aljas nő vagy én nem is csodálom hogy tőled senki nem akar gyereket!
2018. máj. 26. 11:41
 19/33 babyboom567 ***** válasza:
94%

Kedves Kérdező!

Meg értelek, 40 évesen szültem,nekem első gyerek, férjemnek már felnőtt gyerekei vannak.

Ha ilyen az anyagi helyzetetek(tehát belőled éltek),akkor mond meg a párodnak:

-Pisti, anya szeretnék lenni,mivel te férfi vagy ,sok év múlva is lehet gyereked,én viszont nő vagyok,MOST kell szülnöm.Én nem várok,nem várhatok tovább.3 lehetőségünk van.1 csinálsz nekem gyereket,összeházasodunk, boldogan élünk.2.Elmegyek donorspermáért,együtt maradunk,összeházasodunk,boldogan élünk.3.Elmegyek donorspermáért, és mindenki megy amerre akar,nekem lesz gyerekem,neked meg más feleséged és majd gyereked.Szeretném ha ezeket 1 hónapon belül eldöntenéd,és a további életünket úgy alakítanánk.Ha nem akarsz gyereket megértem, és szeretném ha megértenéd,hogy én viszont igen.

2018. máj. 26. 12:39
 20/33 anonim ***** válasza:
5%
Ha igaz a kérdés, én inkább bekamuznám, h gyógyszert szedek, vagy felrakattam spirált. Így gond nélkül sikerülhet.
2018. máj. 26. 14:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!