Nem vettem be fogamzásgátlót, viszont a hüvelyhez kentem a spermát -. -, ettől lehetek terhes?
Figyelt kérdés
2017. nov. 7. 13:24
1/7 anonim válasza:
Szomorú olvasni,hogy tini lányok szexről meg fogamzásgátlásról meg teherbe esésről írnak. Idáig fejlődtünk.
2/7 anonim válasza:
Ugye ez nem komoly kérdés?
Ez még viccnek is rossz
3/7 anonim válasza:
Még jó hogy nem a piskótára kented......anyám....van ott ész. Ha gyereket akarsz kérd meg a pasid h benned menjen el. És nem kell kenegetni mint a vajkremet.....
4/7 anonim válasza:
De van már internet néz utána.
Suliba azért volt biológia óra.gondolom
5/7 anonim válasza:
Terhes akarsz lenni??
Így akarod bepalizni a pasid?
Vagy ezzel most mi célod volt,van?
Komolyan nem értem
6/7 anonim válasza:
Felelőtlenség volt, de kicsi az esélye.
A másik 19 évesen még tini vagy. Az az utolsó "teen". Abból ered, hogy angolul a tizenes számok teen-re végződnek.
Visszatérve a kérdésedre. Ha egyébként rendesen szeded a tabit, akkor kicsi az esély arra, hogy baj legyen. De legközelebb azért jobban figyelj.
7/7 anonim válasza:
Megnyugtatlak a barátnőm ,így lett terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!