Ki nem várja Júniusban?
Én 8 ra nem varom
Izguljunk együtt. Írhatsz részleteket is .
Éva vagyok.
1 éve és 2 hónapja próbálkozunk.
A 2 baba lenne mert már van egy 4 éves kislányunk.
Mindenkinek sok szerencsét és sok pozit.
Jó reggelt, en ebből a korból kiestem, sajnos. De semmi baj, ebben a hónapban a férjem szülinapjan lesz kb pe m ☺
Lehet erre vár a kis babokank, és most szeretne a pocakba költözni 😌
Többiek, írjatok, miujsag?
L. (4.)
Nekem szombaton volt ovum. Most már szépen elkezdett fölfelé menni a hőm.
Ez az első hónap (3. próbálkozás), amikor úgy érzem, nem vagyok rágörcsölve, csak megvontam a vállam, hogy vagy sikerül vagy nem...
Erre a férjem tegnap is meg ma reggel is áll fölöttem, és kérdezgeti, hogy "Na, mennyit mutat a hőmérő?" :D Helyettem most ő kezdett izgulni :D
16-ára nem várom.
N.A.
Nekem több mint 2 hét késes után megjött ma.. de nem is bánom, tudtam, hogy nincs baba. A párom nagyon csalódott lesz, ő már beszélt néha a hasamhoz, mert szerinte ott volt, csak később fogant, ezért nem mutatta ki a teszt. szegénykém :))
Így most a peteérés is kérdőjel, hogy mikor lesz.. berendelek egy raklap ovutesztet még ma. :D
Regi
Tegnap baraztam kicsit , ma semmi nem volt de már nem is merek tesztelni várok meg pár napot
Aliz
Juj Aliz, hátha én naaagyon szorítok neked <3
Kérdező, tünet? már nem sokára 8.-a!!
Nóci?
L. (4.)
Sziasztok!
Én iszonyat módon puffadok napok óta. Erzékeny picit a bimbóm. Egyis se jellemző egyáltalán. Meg görcsölgettem pár napig. De semmi más... nem tudom mire véljem még ezeket a "tüneteket".
Vasárnap tesztelek!
Még olyan sok van addig 😯
Nóci
Velem semmi ķülönös ma fáradtabb vagyok mint máskor de hat biztos az idő miatt. Volt pár kisseb szurka a teléjén lent a hasamnál de egyébb semmi. 25-28 naposak a ciklusaim de általában 27 napra jönn meg így a 27 nap az 8 ma csináltam egy tesztet kíváncsiságból de semmi negatív :( azért meg hátha legközelebb pénteken tesztelek .
Drukkolok mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!