Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja Júniusban?

Ki nem várja Júniusban?

Figyelt kérdés

Én 8 ra nem varom

Izguljunk együtt. Írhatsz részleteket is .

Éva vagyok.

1 éve és 2 hónapja próbálkozunk.

A 2 baba lenne mert már van egy 4 éves kislányunk.

Mindenkinek sok szerencsét és sok pozit.

2018. máj. 24. 22:48
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/159 anonim ***** válasza:
100%
Hello :) nekem a heten lenne peteeresem,sajnos a parom ma munkaba ment de olyan almos volt meg en is hogy nem volt kedvunk semmit se kihozni a helyzetbol-penteken jon,a naptaram szerint pentek-szombat lenne a legtermekenyebb-29 napos ciklusaim vannak-nagyon remelem hogy pont most nem lesz kedve elobb megrepedni es megvarja azt a penteki egyuttletet.Ugy varom mar azt a pozi tesztet es nem akar jonni :p Remelem hogy ez a honap mindenkinek sikeres lesz :) 15-os voltam
2018. jún. 4. 21:18
 52/159 anonim ***** válasza:
100%

Jó reggelt, en ebből a korból kiestem, sajnos. De semmi baj, ebben a hónapban a férjem szülinapjan lesz kb pe m ☺

Lehet erre vár a kis babokank, és most szeretne a pocakba költözni 😌

Többiek, írjatok, miujsag?

L. (4.)

2018. jún. 5. 07:12
 53/159 anonim ***** válasza:
100%

Nekem szombaton volt ovum. Most már szépen elkezdett fölfelé menni a hőm.

Ez az első hónap (3. próbálkozás), amikor úgy érzem, nem vagyok rágörcsölve, csak megvontam a vállam, hogy vagy sikerül vagy nem...

Erre a férjem tegnap is meg ma reggel is áll fölöttem, és kérdezgeti, hogy "Na, mennyit mutat a hőmérő?" :D Helyettem most ő kezdett izgulni :D

16-ára nem várom.

N.A.

2018. jún. 5. 07:58
 54/159 anonim ***** válasza:
100%
Ja ezzel en is igy vagyok,eddig en izgultam most gondoltam ennyi,lenyugszom.Erre fel meg o kezdte h:mikor jon mar osze?Mar monden lyukban probalkozok es meg mindig semmi :p jot kacagtam rajta
2018. jún. 5. 11:46
 55/159 anonim ***** válasza:
100%

Nekem több mint 2 hét késes után megjött ma.. de nem is bánom, tudtam, hogy nincs baba. A párom nagyon csalódott lesz, ő már beszélt néha a hasamhoz, mert szerinte ott volt, csak később fogant, ezért nem mutatta ki a teszt. szegénykém :))

Így most a peteérés is kérdőjel, hogy mikor lesz.. berendelek egy raklap ovutesztet még ma. :D

Regi

2018. jún. 5. 12:00
 56/159 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap baraztam kicsit , ma semmi nem volt de már nem is merek tesztelni várok meg pár napot

Aliz

2018. jún. 5. 14:27
 57/159 anonim ***** válasza:
100%

Juj Aliz, hátha én naaagyon szorítok neked <3

Kérdező, tünet? már nem sokára 8.-a!!

Nóci?

L. (4.)

2018. jún. 5. 14:31
 58/159 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Én iszonyat módon puffadok napok óta. Erzékeny picit a bimbóm. Egyis se jellemző egyáltalán. Meg görcsölgettem pár napig. De semmi más... nem tudom mire véljem még ezeket a "tüneteket".

Vasárnap tesztelek!

Még olyan sok van addig 😯

Nóci

2018. jún. 5. 15:08
 59/159 anonim ***** válasza:
100%

Énis szorítok !!!

Aliz

2018. jún. 5. 15:42
 60/159 A kérdező kommentje:

Velem semmi ķülönös ma fáradtabb vagyok mint máskor de hat biztos az idő miatt. Volt pár kisseb szurka a teléjén lent a hasamnál de egyébb semmi. 25-28 naposak a ciklusaim de általában 27 napra jönn meg így a 27 nap az 8 ma csináltam egy tesztet kíváncsiságból de semmi negatív :( azért meg hátha legközelebb pénteken tesztelek .

Drukkolok mindenkinek

2018. jún. 6. 12:50
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!