Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja Júniusban?

Ki nem várja Júniusban?

Figyelt kérdés

Én 8 ra nem varom

Izguljunk együtt. Írhatsz részleteket is .

Éva vagyok.

1 éve és 2 hónapja próbálkozunk.

A 2 baba lenne mert már van egy 4 éves kislányunk.

Mindenkinek sok szerencsét és sok pozit.

2018. máj. 24. 22:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/159 anonim ***** válasza:
93%
Sziasztok én juni 11.ére nem várom remélem sikeres lesz mindnyájunknak ez a hónap *.* volt már egy terhességem sajnos missed ab lett belőle 8 hetesen.. azóta eltelt 5hónap igy ebbe a hónapba ujra kezdtük a baba projektet az előző terhességemre 1.5évet vártunk kb..betegségem nincs egészségessek vagyunk a párommal de elkezdtem szedni a trimeszter vitamint hátha segít :)
2018. máj. 27. 15:59
 12/159 anonim ***** válasza:
90%

4. Vagyok.

A nemvart napján délután csináltam a negatív lett. Utána a ferjecske azt mondta h várjuk vele 1 hetet hogy ne legyek megint szomorú.

Azon a héten cserébe mindentol hanyni tudtam volna. A kedvesem már el is könyvelte, hogy apuka lesz végre :)

Nagyon szomorú volt ő is.

Ez a fura üres bigyó után még már nem volt értelme :/

Reméljük ez a hónap joker lesz mindenkinek ☺

Nekem tegnap, volt alhasi szurka, de nem tudom most mikor kell megjonni, így nem tudom hogy örüljek neki vagy ne. Pé kb 20-21 volt

2018. máj. 28. 07:30
 13/159 A kérdező kommentje:
En tegnap voltam keresztelőbe és oda szalad hozzám az egyik kisfiú hogy mikor megyek a kórházba hogy ki vegyék a hasamból a kisbabát? 🤔😃 Szóhoz se juttotam.Azt mondják a gyerekek meg érzik. Reméljük tényleg lesz baba. Kivel mizu ?
2018. máj. 28. 08:50
 14/159 anonim ***** válasza:
90%

Az én lányom nem érzi sajna mert mindig a hasamon gyalogol 😅😅

Egyébként alig várom, hogy elteljen ez a másfél-2 hét, hogy teszteljek 😄

Ti hány évesek vagytok?

Nóci,29

2018. máj. 28. 12:30
 15/159 anonim ***** válasza:
90%
Hat lehet meg korai irni de en junius 23.-ara nem varnam :) nekem 2. probalkozos honap es 1 babóca lenne.Olyan turelmetlen tudok lenni :D fokepp hogy most is voltunk eskuvore es a parom baratja hozta a fel eves picijuket hat en ugy elvoltam vele,ugy vagyom mar egyre es a parom is.Mult heten voltam dokinal,o azt mondta hogy gyonyoruek a petefeszkeim ugyh mindent bele.Az a legfurabb hogy mindenki kerdezi hogy mikor akarunk babócát,es hogy mikor lesz-mi meg tagadjuk hogy jaj meg nem,de valojaban meg nagyon varjuk mi is.Mintha mindenki erezne vagy nem tudom :)) Nalatok volt ilyen?
2018. máj. 28. 16:01
 16/159 anonim ***** válasza:
93%

4. Vagyok

Nóci, nem éreztem akkor fájdalmat, de mikor "megjött" abban a 3 napban erős volt a görcs, de csak barnazas volt, rendes menstruációnak nem csufolnam.

En 26; férjem 27. :)

Már régóta terveztük, de most alakult így hogy bele is mertunk vágni :)

Ez a 4. Hónap, de mintha egy örökké valóság lenne már, hogy még nem sikerült :(

És nagyon örülök mert sogornom megint terhes, van egy majd két éves kereszt gyermekünk, neki lesz tesó. Csak "rossz érzés" mert ők úgy vannak, hogy kb "kötelező kör" a két gyerek, mi pedig annyira szeretnénk már és még nem kopogtat a kis manonk :(

Tudom h én vagyok rosszul bekotve, de picit irigylem hogy nekik már van mégsem látom őket boldognak :(

L.

2018. máj. 28. 18:05
 17/159 A kérdező kommentje:
Én 25 a párom 30 :) mi majd 3 babócát szeretnek de meg a 2 se akkar össze jönni ami elszomorít már több mint 1 éve próbáljuk. A kislánYom elsőre sikerült. Nem értem most mi lehet.
2018. máj. 28. 22:09
 18/159 anonim ***** válasza:
93%
Én 22 vagyok es a parom 27 :) o dolgozik,en orvostanhallgato vagyok de fagyasztanek 3-4 evet a pici miatt,mar nagyon akarjuk es minden adott is-meg kezeles alatt vagyok pcos,pajzsmirigy alulmukodes miatt mar egy eve-igy mig fiatal vagyok es jol reagalok a kezelesekre akarnank legalabb egyet -15.-os voltam
2018. máj. 28. 22:34
 19/159 anonim ***** válasza:
82%
Én 22 vagyok párom 25 :) látom sok a fiatal anyuka / anyuka jelölt ez szuper :)
2018. máj. 28. 23:30
 20/159 anonim ***** válasza:
94%

Én 29 vagyok, a férjem 27. Régóta együtt vagyunk, de tavaly házaosdtunk össze. Rá 2 hónappal kezdtünk el beszélni róla, hogy lassan jöhetne a baba, aztán idén év elejére állt össze úgy az életünk, hogy februárban belekezdtünk.

N.A.

2018. máj. 29. 06:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!