Ki nem várja Júniusban?
Én 8 ra nem varom
Izguljunk együtt. Írhatsz részleteket is .
Éva vagyok.
1 éve és 2 hónapja próbálkozunk.
A 2 baba lenne mert már van egy 4 éves kislányunk.
Mindenkinek sok szerencsét és sok pozit.
4. Vagyok.
A nemvart napján délután csináltam a negatív lett. Utána a ferjecske azt mondta h várjuk vele 1 hetet hogy ne legyek megint szomorú.
Azon a héten cserébe mindentol hanyni tudtam volna. A kedvesem már el is könyvelte, hogy apuka lesz végre :)
Nagyon szomorú volt ő is.
Ez a fura üres bigyó után még már nem volt értelme :/
Reméljük ez a hónap joker lesz mindenkinek ☺
Nekem tegnap, volt alhasi szurka, de nem tudom most mikor kell megjonni, így nem tudom hogy örüljek neki vagy ne. Pé kb 20-21 volt
Az én lányom nem érzi sajna mert mindig a hasamon gyalogol 😅😅
Egyébként alig várom, hogy elteljen ez a másfél-2 hét, hogy teszteljek 😄
Ti hány évesek vagytok?
Nóci,29
4. Vagyok
Nóci, nem éreztem akkor fájdalmat, de mikor "megjött" abban a 3 napban erős volt a görcs, de csak barnazas volt, rendes menstruációnak nem csufolnam.
En 26; férjem 27. :)
Már régóta terveztük, de most alakult így hogy bele is mertunk vágni :)
Ez a 4. Hónap, de mintha egy örökké valóság lenne már, hogy még nem sikerült :(
És nagyon örülök mert sogornom megint terhes, van egy majd két éves kereszt gyermekünk, neki lesz tesó. Csak "rossz érzés" mert ők úgy vannak, hogy kb "kötelező kör" a két gyerek, mi pedig annyira szeretnénk már és még nem kopogtat a kis manonk :(
Tudom h én vagyok rosszul bekotve, de picit irigylem hogy nekik már van mégsem látom őket boldognak :(
L.
Én 29 vagyok, a férjem 27. Régóta együtt vagyunk, de tavaly házaosdtunk össze. Rá 2 hónappal kezdtünk el beszélni róla, hogy lassan jöhetne a baba, aztán idén év elejére állt össze úgy az életünk, hogy februárban belekezdtünk.
N.A.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!