Ilyen gyatra "pozi" ovuteszt mellett esett valaki teherbe?
Figyelt kérdés
20180523_190507.jpg
A fenti teszt hétfő késő délután készült. Aznap többet is megcsináltam, ez volt a legerősebb. A második teszt tegnap reggeli. A harmadik teszt tegnap este fele készült, az alsó pedig mostani.
Ez pozi tesztek? A ciklusom 17. Napjára tolódott most ki az ovum. Feltéve ha az volt. Ez a teszt nekem erősebben szokta mutatni az ovut. Van olyan esetleg mégis aki ilyen pozi tesztje volt, és terhes lett?
2018. máj. 23. 19:11
11/17 anonim válasza:
Nekem egyelen egyszer lett isznyú halvány az ovu tesz, a hőgörbém sem volt épp meggyőző, a méhnyálkahártyám 6 mm sem volt a ciklus 22 napján (28 napos volt mindig), uh-án nem láttak éret petesejtet ( legalább is ezt írták), nos, a 6 hós fiam szuszog a kiságyában.
12/17 A kérdező kommentje:
De jó kedves utolsó!! Jó ilyeneket olvasni. Akkor ha jól értelmezem abban a hónapban meg is fogant a kisfiad?
2018. máj. 24. 21:45
13/17 anonim válasza:
Ovu tesztet görbével együtt érdemes használni. Nekem is ilyen szokott lenni de a hőm alapján tuti van pém.
14/17 anonim válasza:
A görbe azoknak való, akik nem képesek értelmezni az ovutesztet...
15/17 anonim válasza:
Kedves utolsó, a helyesen értelmezett ovuteszt szerint (vagyis ha szigorúan vesszük, hogy egyforma legyen a két csík, vagy a tesztcsík erősebb) nekem áprilisban nem volt ovum. Ami baromi érdekes, tekintve, hogy május 6-án pozitív lett a terhességi tesztem. Kb hasonlóan jelezte a teszt az ovumat, mint a kérdezőnek, nem volt egyforma a két csík. És mégis volt ovu.
16/17 anonim válasza:
Vagy csak nem jókor teszteltél. ;)
A ciklusod minden egyes napján teszteltél?
Anyukám akkor esett velem teherbe, amikor épp menstruált, pont emiatt nem védekeztem apummal, mert hát akkor nem lehet terhes... Ja de. :D
17/17 anonim válasza:
Igen, minden egyes nap, mert fogamzásgátló utáni 3. ciklusban voltam, és fogalmam sem volt a peteérésemről. Az volt a legerősebb teszt. Mellesleg a terhességi teszt is ezután 9 nappal lett nagyon halvány pozitív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!