Ha valaki gyógyszer mellett esik teherbe megjön a megvonàsos vèrzèse?
Figyelt kérdés
Pl ha kimaradt egy szem, vagy volt valami ami enyhítette, ès baba lett a vègèn annak ugyanúgy megjött az első hónapban a megvonàsos? (Ugye nem tudja hogy terhes ès tovàbb folytatja ugyanúgy tart szünetet) csak mert azt hallottam ha valaki gyógyszer mellett esik teherbe nagy %-ban megjön a megvonàsos mert mivel az nem a mensi a gyógyszert meg ugyanúgy szünetelteted.2018. máj. 16. 13:39
2/11 anonim válasza:
Örülök ennek a kérdésnek, jelenleg nekem is ilyen problémám van. Neked is kérdező?
3/11 A kérdező kommentje:
Igen! Sajnos kimaradt egy szem gyógyszerom! Ràadàsul doki mondta uh alapjàn pàr hónapja hogy peteèrèsem is van gyógyszer mellett. Amugy tervben van a baba, magamse tudom hogy a - vagy + tesztnek örülnèk jobban 😂😂 veled miújsàg mi törtènt?
2018. máj. 16. 13:56
4/11 anonim válasza:
Hú hát hosszú. Én kihagytam egy szemet aztán pár napra rá egy hétig köztes vérzés jelentkezett és aztán 1 napig abbamaradt és jött a megvonásos a szokásos 6 nap helyett 3 lett és a fájások is megszűntek. Ebben a hónapban sokszor barnáztam már megvonásos előtt és meg is jött egy szombati nap, 3 napig tartott, de ahogy abbamaradt kezdtem másnap görcsölni és 4 napra a megvonásos után megint vérezni kezdtem, de csak olyan negyed órára. Nem tudom mi lehet ez.
5/11 anonim válasza:
Nekem kimaradt a megvonásos.
Utána teszteltem, ami azonnal pozitív lett.
6/11 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó ès mi miatt estèl teherbe? Elfelejtetted a gyógyszert bevenni vagy valami màs? Ès esetleg előtte vagy utànna voltál együtt pàroddal amiből foganhatott a baba? :)
2018. máj. 16. 14:33
7/11 anonim válasza:
Az egy zűrös korszak volt az életemben. (Siófok-nyár-vendéglátós munka 19 évesen...)
SZóval összefolytak a nappalok-meg éjszakák. A gyógyszert nem mindig ugyanakkor vettem be, meg néha ki is maradt. Fogalmam sincs, hogy a gyógyszerhez képest hogy szexeltünk az akkori párommal. Nem figyeltem ilyesmire.
8/11 A kérdező kommentje:
Ja èrtem :)
2018. máj. 16. 14:56
9/11 anonim válasza:
Neked mi a történeted kérdező? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!