Ilyen gyatra "pozi" ovuteszt mellett esett valaki teherbe?
20180523_190507.jpg
A fenti teszt hétfő késő délután készült. Aznap többet is megcsináltam, ez volt a legerősebb. A második teszt tegnap reggeli. A harmadik teszt tegnap este fele készült, az alsó pedig mostani.
Ez pozi tesztek? A ciklusom 17. Napjára tolódott most ki az ovum. Feltéve ha az volt. Ez a teszt nekem erősebben szokta mutatni az ovut. Van olyan esetleg mégis aki ilyen pozi tesztje volt, és terhes lett?
Végig teszteltem a 10. Naptól a 18. Napig. Teljesen negatív volt a 15. Napig. A 15. Naptól kezdett erősödni a teszt, a 17
Napon volt a legerősebb, ahogy a fotón latszik. Máskor 2 napig is teljesen pozi. 28 naposak a ciklusaim. Szerintem ez nem is volt normális ovu. :( már 1 éve várjuk a babát. 2 hét és úgyis kiderül.
Konkrétan egy darab pozitív tesztet sem produkàltam még,még ennyire erős csíkok sem volt.
2 gyerekem van.
Ha tanàcsolhatom menj uh-os peteérés követésére,utànna màr be fogod tudni lőni kbra.
Én amíg ilyen LH tesztet használtam egyszer nem lett pozitív, a végén megelégeltem, és egyik hónapban vettem facelle ovutesztet, jóval drágábban ugyan, viszont érdekes módon az pozitív lett, és abban a hónapban mellesleg megfogant a kisfiam is. Szerintem ez a teszt nem annyira érzékeny, és lehet hogy nincs annyi LH a vizeletben hogy kimutassa rendesen. Aznap amikor a facelle pozitív lett kíváncsiságból csináltam egy ilyet is, és ez nem volt pozitív csak ilyesmi mint nálad a legsötétebb.
A megmaradt ilyen teszteket odaadtam a barátnőmnek, nála sem lett soha rendesen pozitív, pedig peteérés biztos volt mert azóta 5 hónapos a babája :).
Milyen teszt ez, One Step?
Az nekem is halványabb maradt a kontroll csíknál. Pedig peteérésem volt, és ez biztos, mert terhes lettem...
Ezek közül egyik sem pozitív.
Anno én is ugyanezzel teszteltem (ovu és terhességi is One step volt) és az ovunak mindkét csík egyforma erős volt, amikor ovuláltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!