Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sokat olvasom az interneten,...

Sokat olvasom az interneten, hogy vannak olyan nők akik menstruálnak terhesség közben. Hány százalékot jelent ez tulajdonképpen?

Figyelt kérdés
Itt gyiken is vannak ilyen kérdések és sokab irják alá hogy nekik is igy volt a terhesség alatt. Ez igy soknak tűnik mert csak azok kommentelnek akikkel Ez előfordult. De szerintem ez egy nagyon kis százalékuk a nőknek. Jól gondolom? Vagy pedig teljesen normális dolog lenne terhesség közben menstruálni?

2018. máj. 19. 20:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Nqggyon naggyon keves. Az esely erre. Kb 1:10000 hez.
2018. máj. 19. 20:54
 2/7 anonim ***** válasza:
88%

“Vagy pedig teljesen normális dolog lenne terhesség közben menstruálni?”

Ezt ugye te se gondoltad komolyan...?

Terhesen elôfordulhat vérzés, ami nem normális, orvoshoz kell vele fordulni.

Nyilván a kirívó esetek jobban megmaradnak az ember emlékezetében, ill. azzal senki nem foglalkozik, hogy a szomszéd Julcsinak nem volt vérzése a terhesség alatt.

De ha jól tudom, van itt a gyk-n egy orvos, remélem válaszol.

2018. máj. 19. 20:55
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Pont a mapokban volt a híradóban hogy a 17 éves lány végig menstruálta a terhességét és a háziorvosa sem vett észre rajta semmit pedig szülés elött egy két héttel járt nála. Én is menstruáltam az első két hónapba, majdnem 4 hónapos terhes voltam mikor megtudtam.
2018. máj. 19. 21:25
 4/7 A kérdező kommentje:
Akkor ez elég gyakori lehet?
2018. máj. 19. 21:49
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem menstruáció!

Általában barna színű és kevesebb ideig tart mint a menstruáció max 3 napig.

2018. máj. 20. 07:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem gyakori!!!!. Ritka. Csak manapsag ez is divat
2018. máj. 20. 12:06
 7/7 anonim ***** válasza:
46%

Na varjunk egy kicsit😀

Aki azt allitja, hogy menstrualt a terhessege alatt az tisztaban van vele, hogy tulajdonkeppen mit jelent a menstruacio? A ciklus alatt a meh nyalkahartyaja megvastagszik, hogy képes legyen beleágyazódni ha sikerül a megtermékenyítés. Ha nem ez a vastagodott nyalkahartya levalik es tavozik menstruacio formajaban. Aki tovabbra is allitja, hogy menstrualt terhesen az picit gondolja mar vegig ezt a dolgot! Amugy tobb okbol is lehet verzes terhesseg alatt (beágyazódási vérzés, hematoma etc) de sosem mensturacio.

2018. máj. 22. 01:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!