Terhesség egyik tünete lehet a gyakori pisilés. Mit jelent ez tulajdonképpen?
Igazából még csak egy hete volt peteérésem, úgyhogy nem várok még tüneteket. Csak sokszor olvasom, hogy a tünetek közt emlegetik a gyakori vizelést. Kíváncsi lennék rá, hogy aki teherbe esett és a tünetei között szerepelt ez is, naponta kb. háhyszor ment pisilni.
Köszönöm válaszod!
Tisztában vagyok vele, hogy korai még foglalkoznom vele, de szerintem, ha valaki gyermeket szeretne, minden ezzel kapcsolatos dolog foglalkoztatja.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Szia
Én, mikor terhes lettem a lányommal nagyon sokat jártam pisilni. Ahogy nőtt a méhem annál "rosszabb" volt. Volt tényleg, hogy 10percenként. Éjszaka volt a legrosszabb, mikor éreztem majd szétszakad a húgyhólyagom.
Mikor említettem a dokimnak, ő is azt mondta, hogy ez is természetes mert nyúlnak a méhszallagok, és ahogy növekedik a méh nyomja a hólyagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!