Ovulaciós tesztet hogyan használjam helyesen?
Sziasztok!
Azért vettem LH tesztet (25-ös érzékenység), mert sajnos ossze vissza jön meg.
Hogy érdemes csinalni a tesztet, 2-3 naponta?
Ha már kezd pozitív lenni, vagy erősen pozitív akkor érdemes többet együtt lenni vagy utánna lévő napokban amikor kezd halványodni?
Bocsánat az értetlenségért de neten egyik oldal ezt, a másik azt írja.
(Voltam orvosnál a ciklusommal, ez van sajnos, ilyen a genetikam, nincs semmi bajom)
Kinek sikerült így a baba?
Köszönöm a segítséget :-)
Szia :) mit jelent az össze - vissza?
Nekem 28-45 nap közöttiek, ezért hőmérőzöm, mert azt mindennap kell csinálni, így tuti elkapom.
Amúgy ovulációs tesztet menzesz előtt 2 héttel érdemes, ha nem tudod mikor jön meg, akkor én 10.naptol kezdve csinálnám.
Nekem is kb ilyenek a ciklusaim.
De van hogy hosszabb is picit.
Homerozni sajnos nem tudok,mert a munkákból adódóan mindig máskor fekszem es kelek, (este 8 vagy 11 és van hogy 7 vagy 10 kor kelek stb stb. De sajnos ebben sincs rendszer és nem mindig van meg a 8 óra alvás)
De akkor az ovu teszttel sem mész sokra, ha nem tudod rendszeresen nézni.
Egyébként ha 2-3 naponta együtt vagytok, akkor a peteérés napjai is bele kell, hogy essenek.
A teszt akkor pozitív, ha 2 erős csík van rajta. Ha az egyik halvány, akkor kezdődik, majd fokozatosan erősödnie kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!