Mennyi a valószínűsége hogy teherbe estem?
Figyelt kérdés
1 hónapja lefeküdtem a párommal óvszer nélkül. Az aktus pár percig tartott és lehetséges hogy előváladékkal érintkeztem, de nem vagyok benne biztos. Utána megjött a menstruációm de viszont nem tudom hogy ez biztosan kizáró ok e mert olvastam olyat hogy a szervezet emlékezett rá mikor kell megjönnie, vagy hogy már az aktus előtt levált a petesejt. Holnap szeretnék egy tesztet végezni, tüneteim nem jelentkenznek, a mellem nőt meg de ez nem biztosam attól van, a hasam görcsöl mert pár nap múlva kéne megjönnie. Kérem a bántó kommenteket mellőzétek!2018. máj. 14. 19:31
2/6 A kérdező kommentje:
De nem élvezett belém így is ekkora az esély?
2018. máj. 14. 19:32
3/6 anonim válasza:
100% hogy nem vagy az
Mivel megjött
Igen a szervezet elekezhet viszont az nem menses!!! Ha terhesség alatt valaki mensesel az elvetélt hisz teshesseg alatt ami négany nőnél előfordul vérzés az nem menses
Ha rendes ideig tartott és olyan volt nint szokott tuti nem vagy terhes
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon megnyugtattál
2018. máj. 14. 19:36
5/6 anonim válasza:
Kicsim. Ne izgulj. Felneveled egyedül is. Sikerülni fog.
6/6 anonim válasza:
Szerintem sincs miért aggódnod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!