Ez a teszt pozitív vagy negatív? Láttok rajta valamit?
Figyelt kérdés
Köszönöm2018. máj. 14. 08:10
22/31 A kérdező kommentje:
Szokás szerint rossz volt a teszt. Facelle teljesen negatív. Nem is én lettem volna ha sikerül. Köszönöm a drukkot!
2018. máj. 14. 17:25
23/31 anonim válasza:
Amíg nem jön meg, addig van remény. Nekem a facelle 14. dpo-n olyan halvány volt, hogy nem tudtam eldönteni, hogy tényleg ott van a csík vagy nincs. Másnap reggel már jobban látszott. Halvány volt de egyértelmű.
25/31 A kérdező kommentje:
Semmi :( Reggel még tesztelek, de feleslegesen, a facellnek már mutatnia kellene.. A reggeli pedig olyan szépen mutatta, forgatni sem kellett. Ez van, már beletörődtünk:(
2018. máj. 14. 20:20
26/31 anonim válasza:
Lehet nem volt elég koncentrált a vizelet!! Nagyon drukkolok!!!!
27/31 anonim válasza:
Ne temesd meg! Hatha a reggeli mar jo lesz! Drukk
28/31 anonim válasza:
Nekem a facelle alig lathato kb szellemcsiknak mondtam mig a predictor egyertelmuen halvany pozitiv volt. Szerintem csak nem latszik rajta meg.
30/31 A kérdező kommentje:
Nem. Megjött. Köszi mindenkinek! Sziasztok!
2018. máj. 15. 09:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!