Megtudnátok nézni a tesztemet?
Figyelt kérdés
Ma 8 napja késik a menstruációm, csináltam egy tesztet de sajnos nem tudok rajta kiigazodni nem volt hozzá használati utasítás.Tudnátok segíteni? Előre köszönöm a válaszokat.2018. ápr. 18. 19:31
1/12 anonim válasza:
1 csík negatív, 2 csík pozitív.
3/12 anonim válasza:
Hasznalati utmutato kis kepekkel nincs hozza,hogy mikor pozi mikor negativ?
Amugy szerintem pozitiv a POS gondolom pozitiv akar lenni es hat van ott egy pipa 🤔😄
4/12 A kérdező kommentje:
Egy fehér tasakban volt a háziorvosom adta. Nem volt hozzá semmi és ezért nem tudom hogy most ez pozitív vagy negatív.. Az lesz a leegyszerűbb ha veszek egy rendes tesztet holnap
2018. ápr. 18. 20:06
7/12 A kérdező kommentje:
Akkor sajnos ez nagativ.. :/ bár nem tudom mi az a kis pipa ott.
2018. ápr. 18. 20:13
8/12 anonim válasza:
szerintem a pipa a tesztre vonatkozik, minden rendben történt-ennyi
9/12 anonim válasza:
A pipa csak az ellenorzo, hogy mukodik a teszt, a felso mezoben kell plusz jelnek lennie, ha terhes vagy.
Viszont neked a pipa is nagyon halvany, lattam mas teszteken es eleg erosen kirajzolodott azokon.
Lehet, hogy nem ment ra eleg vizelet.
En a helyedben csinalnek egy masik tesztet (mert mintha meg a minusz jeles mezoben lenne valami kis enyhe maszat fuggolegesen, de lehet, hogy mar csak odakepzelem.)
10/12 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!