Ez a teszt pozitív vagy negatív? Láttok rajta valamit?
Figyelt kérdés
Köszönöm2018. máj. 14. 08:10
11/31 anonim válasza:
Vagy predictort. Nekem nagyon bevalt. Egyertelmu halvany volt mensi elott 1-2 nappal
12/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Férjem estére hoz facellet..
2018. máj. 14. 11:47
13/31 anonim válasza:
Én is látom a halvány csíkot. Drukkolok, hogy a következő már szép pozitív legyen.
14/31 anonim válasza:
A facelle kevesbe erzekeny mint a predictor. De kivancsi vagyok majd az eredmenyre
15/31 anonim válasza:
Mintha lenne ott egy nagyon halovany 2. csik.
16/31 anonim válasza:
Milyen csikot lattok de oszinten. Karikazza mar be valaki kerlek
17/31 anonim válasza:
Kedves 16-os válaszadó, bejelöltem neked, szerintem pozitív. Kedves kérdező, drukkolok, hogy erősödjön a második csík! :) [link]
18/31 A kérdező kommentje:
Ó, utolsó válaszadó, köszönöm szépen! :) A többieknek is persze.. Bár sikerült volna..!
2018. máj. 14. 14:27
19/31 anonim válasza:
Nagyon nagyon szorítok, hogy erősödjön tovább. Én is a predictor earlyt vagy a clear blue digitálisat ajánlom, annak ugyan magasabb az ára de megbízható és a terhesség idejét is megsaccolja! Írd meg mi lett :)
20/31 anonim válasza:
Nem tudom miért lettem lepontozva... Mert én látom a csíkot? Vagy mert 5 terhességből biztosabban mondom, hogy nekem a facelle bevált, mert hiába 25-ös van ráirva, sokkal hamarabb pozitív!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!