Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Első szex, gumiban ment el...

Első szex, gumiban ment el bennem, mégis pánikszerűen félek hogy terhes lettem?

Figyelt kérdés

Szóval ma veszítettem el a szüzességem a barátommal. Kicsit fájt, picit véreztem is.

Gumival védekeztünk. Én azt hittem,hogy mielőtt elélvez majd kiveszi belőlem,leveszi a gumit és máshova élvez. Helyette gumival bennem ment el. Utána kb 1-2 percig(amíg még kemény volt) még bent volt és utána vette ki.

Lehet azért mert első szex,nem vagyok rutinos,de mégis szinte pánikszerűen félek,hogy mi van ha valahogy mégis tethes maradtam. Pl kilyukadt a gumi, kifolyt mellette. Nem láttunk semmi ilyesmit,bár tüzetesebben nem vizsgáltuk meg,de semmi nem folyt ki a gumib miutám kivette,én úgy láttam.

Mégis rettegek és már az összes rémtörténetet lejátszottam a fejemben.

A menstruációm így is picit rendszertelen, idegösszeomlást fogok kapni amígy megjön:/

Valami meg tud vígasztalni? Esetleg van még aki ennyire rettegett ettől?:(

19L

2018. máj. 13. 23:05
1 2 3
 21/21 Deflohelp ***** válasza:

Először is örülj neki, hogy viszonylag kis fájdalom mellett megtörtént az első.

Másodszor a leírtak alapján a gumival nem volt semmi baleset, megfelelően védekeztetek.

Igazán megnyugtató majd egy terhességi teszt lesz, pl. a Clearblue már 4 nappal az esedékes menstruáció előtt megbízható eredményt mutat.

Amíg ennyire parázol a gumi miatt, növelni lehet a hatásfokát, ha pl. Parentex Oval hüvelykúppal kombináljátok.

2018. máj. 14. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!