Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet hogy mégis terhes vagyok?

Lehet hogy mégis terhes vagyok?

Figyelt kérdés
A peteérésekor szoktam görcsölni2-3 napig. Most előtte 2 nappal együtt voltunk. 1 nap görcsöltem és még utána is voltunk együtt. Azután volt olyan nap h émelyegtem. Most viszont kicsit már barnázok.ha nem jön meg normálisan akkor még lehet baba ugye?
2018. ápr. 7. 23:50
 1/4 Edvy aron válasza:
11%
Persze, de görcsölés után nem érdemes szexelni mert kipusztulhat a magzat, és székrekedést,petefelláció lehetséges, az alvadt magzathártyavér meddőség okozhat ha eltömíti a fészekpólusokat, persze nagyon kis mennyiségben is igaz.
2018. ápr. 8. 01:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Hány napja volt a peteérés?
2018. ápr. 8. 15:18
 3/4 A kérdező kommentje:
Kicsit több mint egy hete. És hétfőn kéne megjönnie. Tegnap volt egy nagyon kevés pecsetelés de azóta semmi.
2018. ápr. 8. 17:05
 4/4 anonim ***** válasza:

Annyira közel volt ez a pecsételés a hétfőhöz..bár,én azért nem zárnám ki,hogy baba is lehet.De lehet,hogy beágyazódási vérzésnek még korai volt.

Mindenesetre pár nap múlva kiderül.

2018. ápr. 8. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!