Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Első szex, gumiban ment el...

Első szex, gumiban ment el bennem, mégis pánikszerűen félek hogy terhes lettem?

Figyelt kérdés

Szóval ma veszítettem el a szüzességem a barátommal. Kicsit fájt, picit véreztem is.

Gumival védekeztünk. Én azt hittem,hogy mielőtt elélvez majd kiveszi belőlem,leveszi a gumit és máshova élvez. Helyette gumival bennem ment el. Utána kb 1-2 percig(amíg még kemény volt) még bent volt és utána vette ki.

Lehet azért mert első szex,nem vagyok rutinos,de mégis szinte pánikszerűen félek,hogy mi van ha valahogy mégis tethes maradtam. Pl kilyukadt a gumi, kifolyt mellette. Nem láttunk semmi ilyesmit,bár tüzetesebben nem vizsgáltuk meg,de semmi nem folyt ki a gumib miutám kivette,én úgy láttam.

Mégis rettegek és már az összes rémtörténetet lejátszottam a fejemben.

A menstruációm így is picit rendszertelen, idegösszeomlást fogok kapni amígy megjön:/

Valami meg tud vígasztalni? Esetleg van még aki ennyire rettegett ettől?:(

19L

2018. máj. 13. 23:05
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
34%
Szal készülj fwl arra, hogy mire 20 éves leszel, már hárman lesztek.
2018. máj. 13. 23:06
 2/21 anonim ***** válasza:
89%
Ha ennyire félsz akkor ne szexelj.Ha leveszi a gumit megnézhetitek nem e lyukat ki ,ha igen esemény utáni tabletta és terhesség el van kerülve.Vagy szedjük fogamzásgátló tablettát.
2018. máj. 13. 23:08
 3/21 anonim ***** válasza:
23%

Igen. A 10-ik után viszont már elmúlik ez a pánik. :) Ha nem lyukadt ki a gumi, akkor nem fogsz teherbe esni, nyugalom.

Sőt, ha gumi nélkül sexeltek, és időben kiveszi, akkor is nagyon csekély a valószínűsége. Akkor viszont a második menetnél nagyobb, mert az előző aktusból visszamardt sperma az előfolyadékkal távozhat (1-2 db), ami éppen elég lehet fogantatáshoz, ha túlélik az utat a petesejtig (ami ugye, csak kb 24 óra ovuláció alatt, amíg termékeny vagy)

2018. máj. 13. 23:11
 4/21 anonim ***** válasza:
59%
Persze, de a pánik elmúlik hamar. Aztán mire 40 leszel, leimádkozod az eget is, hogy megszülessen a 3. gyereked.
2018. máj. 13. 23:16
 5/21 anonim ***** válasza:
55%

Ezt pontosan mi fogjuk neked megmondani innen a fotelből.

Nem kéne ennyi terhestini filmet nézni...

2018. máj. 13. 23:44
 6/21 anonim ***** válasza:
76%

Jaj, de nagyon FÉLTEM,

Amikor először keFÉLTEM! :D

Na de viccet félretéve, védekezz normálisan és akkor nem leszel terhes. Ne fossámán!

2018. máj. 14. 00:15
 7/21 anonim ***** válasza:
61%
Lehet első szex.. De 19 éves vagy lehetne több eszed te lány. Ha ennyire nem vagy tisztában a dolgokkal ne szexelj. Előbb nézz utána mindennek. Ha felelőségteljesen védekezel akkor nem leszel terhes persze vannak esetek,de az azért nagyon ritka.
2018. máj. 14. 00:50
 8/21 anonim ***** válasza:
91%

Azért egész nagy kommunikációs hiányt érzek itt. Azt hitted? Mármint, ezt miért nem beszéltétek meg előtte?

Másrészről meg elképzeltem, hogy benne vagytok a hévben, élvezi a párod a szexet, majd megérzi, hogy hajaj, 37 másodperc múlva elmegy, ezért komótosan kiveszi belőled, leveszi a gumit (de amúgy miért csináljon ilyesmit? mármint hova máshova menjen el, az ég szerelmére) és szépen zsepibe, ruhába, wc-be elélvez. Ez teljesen életszerűtlen, de komolyan.

Harmadrészről pedig ha ennyire félsz, akkor még nem állsz készen a szexre.

Negyedszerre, a gumi sem biztosít teljes védelmet, de NAGY VALÓSZÍNŰSÉGGEL nem vagy terhes. Nem lyukadt ki, semmi. Mit kell ezen parázni?

Még ne szexelj, nem vagy rá kész.

2018. máj. 14. 00:54
 9/21 anonim ***** válasza:
29%
Uristen de nagyon sotet vagy. Azt hittem egy 13 eves irta ki a kerdest. Sztem menj el dokihoz es kerj beutalot a neurologiara, aztan menj zardaba, ott majd megnyugszol.
2018. máj. 14. 01:09
 10/21 anonim ***** válasza:
64%
19 evesen elvileg mar tul vagy az erettsegin, de az altalanos iskolai biologian mindenkepp. Szerinted mire valo a gumi ??
2018. máj. 14. 01:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!