Első szex, gumiban ment el bennem, mégis pánikszerűen félek hogy terhes lettem?
Szóval ma veszítettem el a szüzességem a barátommal. Kicsit fájt, picit véreztem is.
Gumival védekeztünk. Én azt hittem,hogy mielőtt elélvez majd kiveszi belőlem,leveszi a gumit és máshova élvez. Helyette gumival bennem ment el. Utána kb 1-2 percig(amíg még kemény volt) még bent volt és utána vette ki.
Lehet azért mert első szex,nem vagyok rutinos,de mégis szinte pánikszerűen félek,hogy mi van ha valahogy mégis tethes maradtam. Pl kilyukadt a gumi, kifolyt mellette. Nem láttunk semmi ilyesmit,bár tüzetesebben nem vizsgáltuk meg,de semmi nem folyt ki a gumib miutám kivette,én úgy láttam.
Mégis rettegek és már az összes rémtörténetet lejátszottam a fejemben.
A menstruációm így is picit rendszertelen, idegösszeomlást fogok kapni amígy megjön:/
Valami meg tud vígasztalni? Esetleg van még aki ennyire rettegett ettől?:(
19L
Igen. A 10-ik után viszont már elmúlik ez a pánik. :) Ha nem lyukadt ki a gumi, akkor nem fogsz teherbe esni, nyugalom.
Sőt, ha gumi nélkül sexeltek, és időben kiveszi, akkor is nagyon csekély a valószínűsége. Akkor viszont a második menetnél nagyobb, mert az előző aktusból visszamardt sperma az előfolyadékkal távozhat (1-2 db), ami éppen elég lehet fogantatáshoz, ha túlélik az utat a petesejtig (ami ugye, csak kb 24 óra ovuláció alatt, amíg termékeny vagy)
Ezt pontosan mi fogjuk neked megmondani innen a fotelből.
Nem kéne ennyi terhestini filmet nézni...
Jaj, de nagyon FÉLTEM,
Amikor először keFÉLTEM! :D
Na de viccet félretéve, védekezz normálisan és akkor nem leszel terhes. Ne fossámán!
Azért egész nagy kommunikációs hiányt érzek itt. Azt hitted? Mármint, ezt miért nem beszéltétek meg előtte?
Másrészről meg elképzeltem, hogy benne vagytok a hévben, élvezi a párod a szexet, majd megérzi, hogy hajaj, 37 másodperc múlva elmegy, ezért komótosan kiveszi belőled, leveszi a gumit (de amúgy miért csináljon ilyesmit? mármint hova máshova menjen el, az ég szerelmére) és szépen zsepibe, ruhába, wc-be elélvez. Ez teljesen életszerűtlen, de komolyan.
Harmadrészről pedig ha ennyire félsz, akkor még nem állsz készen a szexre.
Negyedszerre, a gumi sem biztosít teljes védelmet, de NAGY VALÓSZÍNŰSÉGGEL nem vagy terhes. Nem lyukadt ki, semmi. Mit kell ezen parázni?
Még ne szexelj, nem vagy rá kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!