Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma megjött, nem rég megfurodte...

Ma megjött, nem rég megfurodtem es mar nincs verzes terhes vagyok?

Figyelt kérdés
2018. máj. 12. 22:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
62%
Igen.
2018. máj. 12. 22:59
 2/12 A kérdező kommentje:
Kedves 1-es! Tényleg vagy csak szórakozol? Tapasztalatból beszélsz??
2018. máj. 12. 23:08
 3/12 A kérdező kommentje:
Nem vagyok troll!!! Komoly a kerdes! Ma delutan megjott, mikor vegeztem a furdessel elmult..
2018. máj. 12. 23:09
 4/12 anonim ***** válasza:
93%

bmeg, hány éves vagy?

menstruációnál a vérzés enm olyan, mint, mikor megnyitod a csapot, hogy folyamatsoan folyik...

fürdésnél feltételezem megmostad magad alul rendesen, így széápen kimostad azt a vért is, ami kifolyt volna, majd később megint fog folyni, ahogy a méhedből megy lefele...

2018. máj. 12. 23:15
 5/12 anonim ***** válasza:
79%
Nekem ha egyszer megjön nem szoktam észrevenni szüneteket, tavaly szülinapomkor pont menstruáltam, a párommal egy hotelben töltöttük az éjszakát, gondoltam végre akkor alszunk egy jót, ha már mást nem lehet, plussz a gyerekeink miatt évek óta nem alszok rendesen... elmentem fürödni és a vérzést mintha elzárták volna! Nem terhes voltam, hanem rohadt nagy mázlista 😁
2018. máj. 13. 00:36
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Hányadik napon avagy?

Mit értesz jelen esetben azon, hogy megjött?

Nagyon kevés az infó..

Én is azt hittem ano, hogy megjött, de épp csak pecsételtem 1 órát, pár nappal a mensim várható ideje előtt. Abban a helyzetben azt hittem hamarabb jött.

Nem..mert vegül megsem jött meg. Ez nem gyakori jelenség, ( vélhetően beágyazódásos Vérzés volt)

tehát ha megjön, akkor általában nem tethes az ember

Egyébként jósok nem vagyunk, egy teszt tud ebben a válaszban a legboztosabban segíteni

2018. máj. 13. 06:31
 7/12 anonim ***** válasza:

Az nem terhességi tünet ha menstruálunk,aztán fürdés után abbamarad a vérzés.

Ha kiszakad a gumi,akkor esemény utánit kell felíratni.

Ha megjött a menstuációd,akkor nem vagy terhes.Használjatok síkosítót,mert valamit rosszul csináltatok,ha kiszakadt az óvszer.

2018. máj. 13. 09:37
 8/12 anonim ***** válasza:
60%
Ki alázott meg? Ennyi infóból, amit a kérdésben leírtál, nem lehet megmondani. Tegnap este óta se vérzel?
2018. máj. 13. 09:40
 9/12 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy a szexualitással sem lehetsz jobban tisztában, mint a menstruációval és a méhed működésével. Így rövid úton ennek nem kívánt gyerek lesz a vége... 16 évesen azt azért illik tudni, hogy a vér nem úgy folyik menstruáció során, mintha megnyitnád a csapot. Olvass utána a dolgoknak légyszi.
2018. máj. 13. 09:59
 10/12 A kérdező kommentje:
#13! Te lehetsz még okos!
2018. máj. 13. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!