Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok! Ki nem várja csütörtök...

Lányok! Ki nem várja csütörtökre? Segítséget szeretnék.

Figyelt kérdés
Már 2,5 éve szeretnénk babát, 2 inszemen vagyunk túl. Ebben a hónapban az ovu teszt szerint a 13. napon volt pé-m, és akkor spontán próbálkoztunk is. Az akció utáni 8. napon volt egy kis barnás vérzésem. Sajnos nekem a nemvártak előtt mindig van 4-5 napig tartó barna folyásom, ezért aznap este elkezdtem utrogestan hüvelykúpot használni, és onnan kezdve minden este használom.. A barnázás másnap megszűnt. Ma van a 11. nap. Szerintetek az utrogestantól szűnt meg a fél napig tartó barna vérzés? Vagy ez a beágyazódás jele lehetett? Nagyon izgulok. Mikor teszteljek?
2010. jún. 14. 15:52
 1/6 anonim ***** válasza:

beágyazódás idejében barnáztál attól is lehetett.

érzékeny teszttel 4-5 nap mulva tesztelhetsz reggeli vizeletből.

2010. jún. 14. 15:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Én még várnék 3 napot. Lehetett beágyazódás, de az Utro is csinálhatta, hogy megszűnt.
2010. jún. 14. 15:55
 3/6 anonim ***** válasza:

szia, én péntek-szombat körül nem várom.

szintén 2inszemen vagyok túl.

nekem a múlt hónapban úgy volt , hogy 22-re nemvártam és már 17től barnáztam( hzzáteszem hogy ez előtt sosem volt ilyen) aztán 23megjött, de nem vér hanem ilyen fura sötét trutyi, rendes vérzésem nem is volt, csak barnázás és ez a valami majdnem 12napig!!!!

baba nem volt:(

szerintem a nemvárt napján vagy utána tesztelj!

szorítok nagyon!

2010. jún. 14. 15:57
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztatást, remélem nem az utro miatt múlt el, mivel csak esténként, naponta egyszer használom. Csütörtökig várok a teszteléssel, de addig megőrülök az izgalomtól. Annyira szeretnénk már a babát.
2010. jún. 14. 16:05
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia

Én szerdára nem várom.Nekem is volt tegnap barnázás, de csak kicsi, pisilés után. Mi még csak 2 hónapja próbálkozunk, de már nagyon izgulok. Szurkolok neked is!

majd írd meg mi lett.

2010. jún. 14. 17:16
 6/6 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Ma reggel teszteltem negatív lett :((( És már jön is egy kicsit.

Azért nektek szorítok. Neked aki szerdára nem vártad, van valami eredmény?

2010. jún. 17. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!