Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babát szeretnénk párommal,...

Babát szeretnénk párommal, sikerült v sem?

Figyelt kérdés

Pontosabban ez Márciusban történt. 1 évig Milligest fogamzásgátlot szedtem. A ciklusaim 25naposak voltak 4-5napig. Viszont most márciusba nem vettem be az utolsó 5szemet. Így 2 nappal hamarabb jött meg ami szabályosan 5 napig volt meg. Most pedig nem jött meg 23napra hanem egy nap késéssel barna folyásom van ami nagyon minimális még ma is volt egy kicsi. Látni a tisztasági betéten de nem nagyon csak kicsit. Olvastam,hogy ez lehet a beágyazodástól is. Viszont tegnap teszteltem és az negatív lett...

Szerintetek? 21/L

2018. máj. 10. 10:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Fogamzásg. abbahagyásakor felborul ideiglenesen a hormonrendszer, simán amiatt van.
2018. máj. 10. 10:32
 2/12 A kérdező kommentje:
Igen erre is gondoltam,csak reménykedtem hátha.S szedem a terhes vitamint is. Ezt elfelejtettem mondani.
2018. máj. 10. 10:35
 3/12 anonim ***** válasza:
54%
Te vagy az aki kihagyott egy szem terhesvitamint?
2018. máj. 10. 10:44
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem, meg abbol nagy probléma se lehet ha valaki azt kihagyja
2018. máj. 10. 10:47
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
A terhes vitamin nem mozdít előre a teherbeesésben. Az arra van, hogy a szervezeted több vitaminhoz jusson, mivel a baba elveszi a testedtől ami neki kell. De teherbeesés szempontjából édesmindegy hogy terhesvitamint szedsz vagy Tic-tac cukorkát.
2018. máj. 10. 10:48
 6/12 A kérdező kommentje:
Igen ezt tudom, csak azért szedem mert ajánlatos a baba tervezésekor is szedni pont a vitaminok miatt. Tudom,hogy nem ettől függ,hogy hamarabb lesz-e baba vagy sem
2018. máj. 10. 10:54
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem fél év volt mire beállt a ciklusom a fogamzásgátló elhagyása után. Az első még rendesen megjött, utána 20 napra, majd 33-ra. Borzasztó volt, állandóan teszteltem, mert volt, hogy csak kis "maszatolás" volt. Majd 5-6 hónap múlva beállt 27 naposra, és az azt követő 3. ciklusban sikerült is teherbe esnem.
2018. máj. 10. 11:17
 8/12 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a válaszokat, csak már olvasgattam akinek sikerült elsőre és csak reménykedtem. De majd idővel:)
2018. máj. 10. 11:20
 9/12 anonim ***** válasza:

Január végén hagytam abba a fogamzásgátlót. Az első ciklusom 27 napos volt, tehát majdnem pontos. A másodikban próbálkoztunk már babával, de én 28 napos ciklushoz számoltam a peteérést, ami végül a 22. napon volt, így lemaradtunk róla, akkor pont nem voltunk együtt. 35 naposra sikerült a ciklus, én se értettem, hogy mi van, teszt is negatív, de nincs mensi... aztán lett 1 hét késéssel.

Most a 3. ciklusban direkt emiatt használtam ovulációs tesztet, megint a 22. napon volt peteérésem, így most is 35 napra jött volna meg. De nem jött, terhes lettem :)

Ha babát szeretnétek, javaslom az ovuteszt használatát, segít belőni, hogy áll a ciklus, úgy egy kicsit könnyebb.

2018. máj. 10. 19:51
 10/12 anonim ***** válasza:
Persze, hogy van olyan akinek elsőre sikerül, de az olvasgatás semmit sem ér, ugyanis az hogy xy elsőre terhes lett, attól még yz lehet hogy 15. hónapra lesz az.
2018. máj. 10. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!