Babát szeretnénk párommal, sikerült v sem?
Pontosabban ez Márciusban történt. 1 évig Milligest fogamzásgátlot szedtem. A ciklusaim 25naposak voltak 4-5napig. Viszont most márciusba nem vettem be az utolsó 5szemet. Így 2 nappal hamarabb jött meg ami szabályosan 5 napig volt meg. Most pedig nem jött meg 23napra hanem egy nap késéssel barna folyásom van ami nagyon minimális még ma is volt egy kicsi. Látni a tisztasági betéten de nem nagyon csak kicsit. Olvastam,hogy ez lehet a beágyazodástól is. Viszont tegnap teszteltem és az negatív lett...
Szerintetek? 21/L
Január végén hagytam abba a fogamzásgátlót. Az első ciklusom 27 napos volt, tehát majdnem pontos. A másodikban próbálkoztunk már babával, de én 28 napos ciklushoz számoltam a peteérést, ami végül a 22. napon volt, így lemaradtunk róla, akkor pont nem voltunk együtt. 35 naposra sikerült a ciklus, én se értettem, hogy mi van, teszt is negatív, de nincs mensi... aztán lett 1 hét késéssel.
Most a 3. ciklusban direkt emiatt használtam ovulációs tesztet, megint a 22. napon volt peteérésem, így most is 35 napra jött volna meg. De nem jött, terhes lettem :)
Ha babát szeretnétek, javaslom az ovuteszt használatát, segít belőni, hogy áll a ciklus, úgy egy kicsit könnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!