Lehet esély, hogy teherbe essek? Mi a párommal megszakításs védekezünk. És egyszer nem sikerült a megszakítás. Nyugalom nem tizenéves vagyok.
Egy hónapja történt a dolog.Tény és való,hogy aztán megjött,de nem természetes úton tehát gyógyszerrel.
Viszont a beágyazódás már megtörténhetett,mivel azt olvastam,hogy az 7-9 nap és a mensesem ismétlem gyógyszer hatására jött meg két-két és félhéttel aktus után.
Mostanában egyre többet émejgek és rosszul vagyok különböző szagoktól,illatoktól.Görcsöl a hasam mintha megakarna jönni,de mégsem és ráadásul még kemény is.Iszonyat fáradtnak érzem magam pedig tudom,hogy nem vagyok leterhelve.A fejem is fáj folyton.Van,hogy túl ingerlékeny és van olyan is,hogy túl érzékeny vagyok.
Esetleg,ha nem is terhességről van szó nem tudja valaki mi lehet a baj?
"Mi a párommal megszakításs védekezünk"
A megszakítás nem védekezés. Ha aktus volt, akkor igen, lehetsz terhes.
Most mi van?
Megszakítással védekeztek, de egyszer sem sikerült a megszakítás?!?!??!?
Bocsánat.Érthetőbben.
A párommal a megszakításos védekezést alkalmazzuk.Viszont egyik alkalommal nem tudta időben kivenni és elment bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!