Így lehetek terhes?
A párommal nem szoktunk óvszert használni mivel hiába vékony a gumi,ő nem érzi ahogyan dug.Én pedig nem szedek fogamzásgátlót (magánügy),ezért megszakítással védekezünk.Nem élvezett belém egyszer sem.Mindig időben kiveszi,veri egy kicsit és úgy élvez a számba.Előnedv nem került még belém mivel előtte leszopom őt és úgy teszi belém.Mielőtt nemi életet éltem,volt hogy kimaradt a menstruációm akár egy hónapra is.
Múlt hónapban is kimaradt viszont most már parázok egy kicsit.Teherbe eshettem így?
Szerinted hogy máshogy lehet teherbe esni, ha nem a védekezés nélküli szextől?
Azt meg már 50 éve is tudták már a tinik is, hogy a megszakítás egyáltalán nem védekezés.
Igen, lehetsz terhes. Amennyiben aktiv szexualis eletet eltek, es kimarad a menzeszed, minden esetben csinalj tesztet, hogy idoben kideruljon az esetleges terhesseg.
Ha mindenaron megszakitassal akartok vedekezni, minimum naptarmodszerrel kombinaljatok, bar ilyen megbizhatatlan ciklus eseten az sem eletbiztositas. Erdemes lenne korbeneznetek a tovabbi fogamzasgatlo lehetosegek kozott, ha jelenleg nem vagy terhes, mert ez igy sajnos erosen hazardjatek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!