Így lehetek terhes?
Figyelt kérdés
A párommal nem szoktunk óvszert használni mivel hiába vékony a gumi,ő nem érzi ahogyan dug.Én pedig nem szedek fogamzásgátlót (magánügy),ezért megszakítással védekezünk.Nem élvezett belém egyszer sem.Mindig időben kiveszi,veri egy kicsit és úgy élvez a számba.Előnedv nem került még belém mivel előtte leszopom őt és úgy teszi belém.Mielőtt nemi életet éltem,volt hogy kimaradt a menstruációm akár egy hónapra is.
Múlt hónapban is kimaradt viszont most már parázok egy kicsit.Teherbe eshettem így?
2017. júl. 18. 13:32
11/13 anonim válasza:
Kedved kérdező!
Mit mutat a teszt? Köszönöm a választ!
12/13 anonim válasza:
Remélem, most megúsztad. Védekezzetek! Femcap méhszájsapka pl szuper védekezési mód, én is azt használom, a páromnak sincs semmi gondja vele. Síkosító kell mellé, mert a női nedveknek is útját állja. hormontes.hu webáruházban vettem, vacakoltam az elején, amíg megtanultam felhelyezni, de megérte! :-)
13/13 anonim válasza:
Igen lehetsz terhes! A megszakítás nem védekezés ... nekem ezzel a "védekezéssel" van egy 8 honapos fiam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!