Normális, hogy babát szeretnék? Mással is van így?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Friss házas vagyok, és elég fiatal. Normális az, hogy elég sokszor eszembe jut, hogy babára vágyom?? Tisztában vagyok vele, hogy a babázás nem mindig fenékig tejfel (nagy családban nőttem fel). Sajnos az anyagi/egyéb körülményink egyenlőre nem teszik lehetővé a csöppséget. :( Hogy lehet ezt az érzést (kb. 1-2 éve tart) kicsit "kitolni"? És normális ez? Köszi! És ne izéljetek le. :(2010. jún. 13. 21:10
11/13 anonim válasza:
mi újság azóta? látom, kiemelted a kérdést. esetleg jön a baba? :)
12/13 anonim válasza:
Persze hogy akarsz babát.
Ezért maradt fenn az emberiség, mert ez a DNS parancsa ami elől, ha futsz, addig üldöz amíg termékeny vagy, ha mégis sikerült ellenálni, akkor meg életed hátralévő részében sajnálni fogod , hogy mégse lett.
Ha van két normális anyós-anya, akkor a tanulás kérdés is megoldható nyugodtan, ha nincs, akkor választani kell magadban, hogy nő, feleség, anya leszel, vagy nagyon okos, és azt végzed el amit szerettél volna, és utazhatsz, minőségi munkát végezhetsz. A pénzből soha sem elég ezért " meg kell tanulni örülni annak amink van."
Egy biztos, harmincöt után már szinte reménytelen a tanulás, és pláne a mh. keresés.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszi! Nincsen baba még sajnos... :( Viszont megvolt az egyházi esküvői is, így még szorosabbra fűződött a kapcsolatunk... :) Igazából jól jön pár bátorító szó, és a sorstársak is... :) Hát igaz, amit az utolsó ír... Sajnos most kell tanulnom (amit szeretek ugyan), de minden nap eszembe jut, hogy babáznék már... :(
2010. okt. 26. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!