Szerintetek fiúra vagy lányra van nagyobb esély?
A ciklusaim 28-32 naposak voltak.
Ha 28napossal számolok akkor feb.7én volt peteérésem.
Férjemmel együtt voltunk 4.én 6.án 8.án
Így több mint valószínű hogy fiú lesz?
Ovuláció előtt 4 nappal történt együttlétből kislányunk lett. Utólag néztem vissza.
Ha jól sejtem akkor kislányra vágytok inkább?
Utolsó vagyok.
3 fiunk van.
Úgyhogy igen egy kislány jó lenne,persze az sem gond ha kisfiú,legalább beilleszkedik a bandába!
Férjem szerint biztos hogy lány,de ő nem tanulmányozza az ovulációkat,meg az Y,X spermiumokat! :D
Az a baj hogy a ciklusomban voltak azok a 4 napos ingázások.
28 napos=7.
32 napos= 11.
Ha 32 napos volt pont akkor a ciklusom akkor a lányra hajlanék.
De maradok inkább a 28-30as ciklusnál.így pedig maradok a fiúnál.
3. Fiamnál pontos 28 napos ciklusnál pont peteé. Voltunk együtt.
Tusztában is voltam vele hogy fiú lesz. :)
Én is hallottam Czeizel elméletét. Nálunk bejött, peteérés előtt 4 nappal fogant terhességből kislányunk született. Nem direkt csináltuk így mondjuk, nem is gondoltuk, hogy esélyes az a hónap ilyen korai együttléttel.
Most is úgy jött ki, hogy utoljára peteérés előtt 2 nappal sikerült együtt lenni. Kíváncsi vagyok, az elmélet szerint megint lány így. Én örülnék neki :D de annyira én se hiszek ebben amúgy, hogy direkt időzítsek ezek alapján.
Követett peteères mellett lettem terhes. Az ovulacio napjàn voltunk együtt. Előtte és utána pár napig nem.Meg voltam győződve róla, hogy fiú lett
De nem mert kislányt hoztunk össze 😘
Köszönöm!
Uh után megírom! :)
Ha vkit érdekel akkor újra nyert a ceizel elmélet.
Kisfiam lesz! 😍
Gratulálok Kérdező! A lényeg, hogy egészséges legyen!
Amúgy én is kisfiúnak gondoltam a leírtjaid alapján.
Jó egészséget és boldog babavárást kívánok!
9-es válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!