Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek fiúra vagy lányra...

Szerintetek fiúra vagy lányra van nagyobb esély?

Figyelt kérdés

A ciklusaim 28-32 naposak voltak.

Ha 28napossal számolok akkor feb.7én volt peteérésem.

Férjemmel együtt voltunk 4.én 6.án 8.án

Így több mint valószínű hogy fiú lesz?

2018. ápr. 30. 09:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Ovuláció előtt 4 nappal történt együttlétből kislányunk lett. Utólag néztem vissza.

Ha jól sejtem akkor kislányra vágytok inkább?

Utolsó vagyok.

2018. ápr. 30. 11:00
 12/21 anonim ***** válasza:
Ovu előtt inkább lány, ovu napján inkább fiú, de kb. 1 % eltérés lehet, szóval abszolút nem biztos. Nekem ovu napján lett kislányom.
2018. ápr. 30. 11:15
 13/21 A kérdező kommentje:

3 fiunk van.

Úgyhogy igen egy kislány jó lenne,persze az sem gond ha kisfiú,legalább beilleszkedik a bandába!

Férjem szerint biztos hogy lány,de ő nem tanulmányozza az ovulációkat,meg az Y,X spermiumokat! :D

Az a baj hogy a ciklusomban voltak azok a 4 napos ingázások.

28 napos=7.

32 napos= 11.

Ha 32 napos volt pont akkor a ciklusom akkor a lányra hajlanék.

De maradok inkább a 28-30as ciklusnál.így pedig maradok a fiúnál.

3. Fiamnál pontos 28 napos ciklusnál pont peteé. Voltunk együtt.

Tusztában is voltam vele hogy fiú lesz. :)

2018. ápr. 30. 11:21
 14/21 anonim ***** válasza:
Ovu előtt 4 nappal- kislány lett. Ovu napjából-kisfiú(kétszer is),tehát nálunk bejött az elmélet. Ovu után két nappal meg már nem is lehet teherbe esni amúgy, mivel addig nem életképes a petesejt.
2018. ápr. 30. 11:26
 15/21 anonim ***** válasza:

Én is hallottam Czeizel elméletét. Nálunk bejött, peteérés előtt 4 nappal fogant terhességből kislányunk született. Nem direkt csináltuk így mondjuk, nem is gondoltuk, hogy esélyes az a hónap ilyen korai együttléttel.

Most is úgy jött ki, hogy utoljára peteérés előtt 2 nappal sikerült együtt lenni. Kíváncsi vagyok, az elmélet szerint megint lány így. Én örülnék neki :D de annyira én se hiszek ebben amúgy, hogy direkt időzítsek ezek alapján.

2018. ápr. 30. 11:34
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Követett peteères mellett lettem terhes. Az ovulacio napjàn voltunk együtt. Előtte és utána pár napig nem.Meg voltam győződve róla, hogy fiú lett

De nem mert kislányt hoztunk össze 😘

2018. ápr. 30. 14:41
 17/21 anonim ***** válasza:
Első babám abszolút ovu elotti kislány, második ovukor és kislány ,harmadik pontosan kiszámolt Jónás naptár alapján H fiú legyen és kislány és a semmiből jött ovi előtti negyedik baba a pocakban fiú :) három kislány után hiszem ha látom hogy kisfiú de már nem kell sokat várni a 30. Hétben járunk :) sok szerencsét nektek is
2018. máj. 1. 15:31
 18/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Uh után megírom! :)

2018. máj. 1. 15:50
 19/21 A kérdező kommentje:

Ha vkit érdekel akkor újra nyert a ceizel elmélet.

Kisfiam lesz! 😍

2018. jún. 16. 16:37
 20/21 anonim ***** válasza:

Gratulálok Kérdező! A lényeg, hogy egészséges legyen!

Amúgy én is kisfiúnak gondoltam a leírtjaid alapján.

Jó egészséget és boldog babavárást kívánok!

9-es válaszoló

2018. jún. 16. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!