A szüleim annó 3 évig próbálkoztak, nagyobb így az esély, hogy nekem is nehezen jön majd össze?
Nem jelent semmit. Anyukámnak volt egy vetélése (ő 3 hónapra sikerült,de sajnos anyukám 6 hós terhesen balesetet szenvedett,és elvesztette),utána fél éven belül fogantam.
Mi 1 éve próbálkozunk,és semmi.
Nagymamámnak nagyon nehezen sikerült teherbe esnie, egy gyereket tudott kihordani, emellett sok vetélése volt.
Édesanyám már sikeresebb volt, így ketten vagyunk a tesómmal, de ő is nehezen esett teherbe, több korai vetélése is volt. Ehhez képest én nagyon könnyen teherbe estem, első három alkalommal 1-3 havi próbálkozásra, majd lett egy ráadás, nem tervezett gyerek is. Szóval én vagyok az élő példa, hogy semmit sem jelent.
Édesanyámnak nehéz szülései és nehéz terhességei voltak, én 4 eseménytelen terhesség mellett 4 gyors szülést produkáltam, szóval ne aggódj.
A fiam 2 év alatt "jött össze". Tehát 2 évig voltunk együtt minden védekezés nélkül, elég sűrűn.
A lányunk 2 alkalomból összejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!