Szerintetek fiúra vagy lányra van nagyobb esély?
A ciklusaim 28-32 naposak voltak.
Ha 28napossal számolok akkor feb.7én volt peteérésem.
Férjemmel együtt voltunk 4.én 6.án 8.án
Így több mint valószínű hogy fiú lesz?
Nagyon sokat olvastam hogy mitől lesz fiú mitől lány.
Akkor azokra ne adjak?
A fiú spermiumok gyorsabbak,de a lány spermiumok tovább élnek.
Doki nőm is azt mondta hogy peteé. Előtt 2 nappal vagy utána 2 nappal van több esély lányra.
Akkor igazából tök mindegy hogy mikor van együttlét?
Ne haragudjatok de én erre támazkodtam eddig!
Az esélyeket el lehet tolni, de attól még a tiétek épp lehet majd másnemű, mint amire számítasz. Itt például:
az időzítés mellett a hüvely ph-jánál említi, hogy "megbuherálva" a természetes 49-51%-ot, 75%-ra lehet emelni. Tehát még ez sem a "több, mint valószínű".
Köszönöm a válaszokat.
Ez nagyon jó video!még nem láttam! :) jól mondta amúgy a dr úr,ahogy megszületik akkor már mindegy a neme! :D
Akkor marad az uh.
Először is, nagyon fontos tudni h mikor, melyik napon volt az ovuláció. Hőmérőztél vagy lh teszteltél, hogy azt mondod febr.7én volt? Ha tuti h akkor én kisfiút mondanék inkább az együttlétek alapján. Meg elvileg a sűrű együttlét is a Kisfiúnknak kedvez. Czeizel Endre írása alapján mondom ezt.De a lényeg természetesen az, hogy egészséges legyen.
Nekem dec.12én volt ovum, együtt dec.10,11,12 én voltunk és Kisfiúnk lesz.
Mikor mész ultrahangra? Majd írd meg mi lett a neme.
Május 18án megyek uh-ra,kíváncsi leszek,van itthon 3 fiam!
Én 80%ra biztos vagyok benne hogy fütyis megint! :)
Kedves érdemben nem hozzá szólok!
Remélem a csatolt linket illetve videot megnéztétek hátha egy kicsit ragadt rátok valami.
Vagy esetleg okosabbak vagytok a dr.úrtól?
Nem hiszem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!