Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menstruacio elott 2 pozitiv...

Menstruacio elott 2 pozitiv teszt, menstruacio napjan barna folyas. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Sziasztok, menstruacio elott csinaltam tesztet es pozitiv lett, majd a nem vart napjatol kezdett jonni minimalisan valami barna folyas. A tegnapi tesztem meg mindig pozitiv de erzem azt a "mindjart megjon" fajdalmat is a hasamban neha es emelygek is. Szerintetek van esely, hogy megmaradjon a baba? Orvoshoz meg hiaba megyek mert 4 hetesen nem latna semmit... Volt mar valaki igy?

2018. ápr. 30. 09:03
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. MagneB6-ot, folsavat és E vitamint szedek jelenleg. A barnázásom hála Istennek úgy néz ki elmúlt. Szombatra vagyok vissza rendelve, remélem minden a legnagyobb rendben fog lenni. Azt mondták addig hiába megyek mert túl korai lenne, nem látnának semmit. Igazából hazudhatnám, hogy nem vagyunk rágörcsölve, de már annyira rég várjuk ezt a kis csöppséget és most annyira közel érzem...
2018. ápr. 30. 23:09
 12/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem “megjött”, legalábbis azt hittem. Amikor már 3.napja sokkal kevesebbet véreztem, mint amennyit szoktam csináltam egy tesztet, ami pozitív lett, azonnal hívtam az orvosom. Ő azt mondta, hogy ilyen korai terhességnél, mivel nem tudják megállapítani, hogy jó helyen van-e ezért nem adnak semmit, nehogy a hormontól megmaradjon a magzat és aztán ha méhen kívül van bajt okozzon. Összesen 6 napot vérezgettem, majd abbamaradt és már a 18.hétben vagyok:). Én is szedtem amiket te, plussz kiegészítettem C-vitaminnal, Rutascorbinnal és napi 2 csésze palástfű teát ittam. Lehet csak placebo hatásuk volt, de bejött, aztán szépen sorjában elhagytam mindet.

2018. máj. 1. 11:24
 13/15 A kérdező kommentje:
Hahó, csajok! Ma voltam a dokinál és látott egy iciri-piciri zsakocskat. Azt mondta kb. 5 hetes lehetek, 10 nap múlva kell vissza menjek. Annyira izgulok... :D
2018. máj. 4. 19:26
 14/15 anonim ***** válasza:
Juhhé :) Gratulálok!
2018. máj. 4. 20:36
 15/15 anonim ***** válasza:
Gratulálok! :)
2018. máj. 4. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!