Muszáj kivárni a 3 hónapot fogamzásgátló abbahagyása után?
Figyelt kérdés
Most múlt el az első rendes menzeszem,és minden olyan tünetet produkáltam amit produkálhat egy olyan nő aki gyereket szeretne vagyis megvolt a pé-s fájdalom,sűrű tojásfehérjés nyák,szépen megjött,nem volt előtte barnázgatás (évekkel az első gyerek után volt,és ugye nem jelent jót) szóval úgy tűnik szépen beindult magától a szervezetem,de vajon tényleg muszáj azt a 3 ciklust kivárni??? Félek,hogy nehogy addigra ne legyen pé vagy ilyesmi.2018. ápr. 28. 07:29
11/15 anonim válasza:
Az én orvosom 6 hónapot javasolt azzal, hogy egy vetélés nem gyerek
12/15 anonim válasza:
A mai gyógyszerek mellett már nem kell kivárni. Én augusztus végén hagytam abba, október 7-én már pozitívat teszteltem. Mindezt 35 évesen.
13/15 anonim válasza:
Kislányunk elött 15 évig szedtem fogamzásgátlót, 2.próbálkozós hónapban terhes lettem. Most a kisfiúnkkal gyógyszer után azonnal terhes lettem, 6 hónapig szedtem elötte. Hirtelen döntöttük, hogy hamarabb szeretnénk tesót, mint ahogy eredetielg terveztük. Nem hagytam szünetet a gyógyszer után egyik alkaommal se. Hallottam, hogy a nyálkahártya elvékonyodik a gyógyszertől. Nekem ez történt. Első alkalommal 5 mm-be ágyazódott bele a kislányunk, a kisfiúnk most 7 mm-be. Azt mondta azonban az orvosom, hogy nem mutatható ki több vetélés azok között, akik fogamzásgátlót szedtek és utána lettek terhesek, mint akik nem.
17 hónapos anyukája és 17 hetes kismama
14/15 anonim válasza:
Nem muszáj, ajánlott. Egyrészt hogy rendeződjön a ciklus, másrészt hogy az elvèkonyodott méhnyálkahártya megvastagodjon, mert úgy valóban könnyebben megtapad, a vèkonynál lehet probléma. Te döntöd el hogy mennyit birsz várni vagy kockaztatsz-e minimálisan. De az èn vèlemènyem hogy ha most minden ok akkor 3 hónap múlva is az lesz. Mi kivártuk.
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Már 1 ciklus meg egy fél lement,kivárom még azt a 1,5 hónapot úgy döntöttem:)
2018. máj. 1. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!