Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Muszáj kivárni a 3 hónapot...

Muszáj kivárni a 3 hónapot fogamzásgátló abbahagyása után?

Figyelt kérdés
Most múlt el az első rendes menzeszem,és minden olyan tünetet produkáltam amit produkálhat egy olyan nő aki gyereket szeretne vagyis megvolt a pé-s fájdalom,sűrű tojásfehérjés nyák,szépen megjött,nem volt előtte barnázgatás (évekkel az első gyerek után volt,és ugye nem jelent jót) szóval úgy tűnik szépen beindult magától a szervezetem,de vajon tényleg muszáj azt a 3 ciklust kivárni??? Félek,hogy nehogy addigra ne legyen pé vagy ilyesmi.
2018. ápr. 28. 07:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
80%
Nem kell kivárni. Már az abbahagyása után rögtön is lehetséges a teherbeesés. Azért szoktak a 3 hónapot javasolni, hogy rendeződjön a menstruáció
2018. ápr. 28. 07:33
 2/15 anonim ***** válasza:
67%
Mi csak kettot vartunk, 3.ban meg is fogant :) most vagyok 23. Hetes.
2018. ápr. 28. 07:34
 3/15 A kérdező kommentje:
Olvastam olyat,hogy azért is kell,hogy a méhnyálkahártya újra megvastagodjon ellenkező esetben van vetélési kockázat.szerintetek lehet benne valami?
2018. ápr. 28. 07:41
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hiszen a fogamzásgátló eléggé elvékonyítja a méhnyálkahártyát.
2018. ápr. 28. 07:44
 5/15 anonim ***** válasza:
60%
Butaság. Amint abba hagyod a fogamzásgátlót, a szervezeted a gyógyszer nélkül kezd el dolgozni. Tehát az első vérzésed még a megvonásos vérzés lesz, aztan viszont indul a természetes ciklusod. A gyógyszer nélkül a szervezeted minden hónapban a terhességre fog készülni, tehát a vérzés utani elso naptól kezdve vastagodni fog a mehnyalkahartya egészen addig, amíg terhes nem leszel, vagy amig újra meg nem jön a menstruaciod
2018. ápr. 28. 07:55
 6/15 A kérdező kommentje:
Csak hát belőlem olyan tojásfehérjés nyák jött ki,bal oldali petefészek fájdalommal,hogy abból tuti baba lehetett volna,aztán félek,nehogy ez elmúljon...most lenne jó teherbe esni mikor ilyen termékenynek érzem,látom magam :)
2018. ápr. 28. 07:56
 7/15 anonim ***** válasza:
80%

Nem kell kivarni 3 honapot, vard meg az elso menstruaciod majd utana esetleg menj el egy kontroll vizsgalatra a nogyogyaszodhoz. Hogy lasd a ciklusod bizonyos napjan milyen vastag az endometrium. 7mm-es mehnyalkahartya vastagsag mar eleg hogy megtapadjon az embrio.

Sok sikert!

2018. ápr. 28. 08:01
 8/15 anonim ***** válasza:
50%

Én 1 menzeszt vártam 10 év gyógyszer szedés utan. Rendben, időben jött meg, így nem láttam értelmét a további várakozásra.

Következő ciklusban meg is fogant a fiunk.

2018. ápr. 28. 08:16
 9/15 anonim ***** válasza:

Nem

Nekem az orvos is azt mondta azonnal lehet prőbálkozni...

Végül en nem amiatt hagytam abba, így nem tudom megmondani mikor estem volna teherbe..

Max nagyobb az esély az ikrekre állítólag az első pár hónapban..

2018. ápr. 28. 09:41
 10/15 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat :)
2018. ápr. 28. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!