10.30-kor vettem be a fogamzásgátlót (Rezia) és olyan 14 óra fele volt egy gyomorrontás miatti erős hasmenésem. Fél óra kellett volna a 4 órához. Felszívódhatott azért valamennyire? Használjunk kiegészítő védekezést? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Több mint féléve szedek gyógyszert.2018. ápr. 23. 15:02
1/5 anonim válasza:
Biztos ami tuti alapon én használnék óvszert.
2/5 anonim válasza:
Olvasd el a betegtájékoztatót és aszerint járj el. Ha 4 órán túl lett volna, azt mondom oké, de ez 4 órán belül volt, tehát az olyan, mintha be sem vetted volna.
3/5 anonim válasza:
Én ilyenkor másikat vettem be. Ezt nem tudom milyen, az enyémnél maradt a védelem, ha max 12 óra késéssel vettem be. Kiegészítő védekezés is jó csak ha volt az előző napokban házasélet, akkor attól nem feltétlen véd meg, elvileg nem mindegy melyik hétben vagy.
4/5 anonim válasza:
Vagy pótold a szemet, vagy használjatok óvszert 1-2 hétig.
5/5 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen. A tabi bevétele utan 2orara ra hasmenesem volt en potoltam minden esetre egy tartalék csomagbol. Inkabb potoltam minthogy később gond legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!