Ugye csak gyomorrontás, nem terhesség?
Augusztus 10-én jött meg az előző menszeszem, 17-én, 18-án délelőtt voltunk együtt a párommal pharmatex krémmel, de nem élvezett el. Utána csak óvszerrel. Ma voltam mekiben, sajtburgert ettem, délután dinnyét, 1 órára rá kihánytam. Gyakran kell pisilnem (de lehet hogy meg is fáztam egy kicsit) Holnapra várom újra a menszit, de tiszta ideg vagyok. Fősulira járok, nem akarok még babát. Ugy lehetetlen??
Tudom, hogy sok ilyen kérdés van, bocsánat, de tényleg nagyon ideges vagyok.
Nem győzzük itt írni páran havi 3-4 kérdéshez, hogy a pharmatex az 80%-ban alkalmatlan, mint fogamzásgátlási lehetőség. Elég sok baba fogant meg ilyen készítmény mellett, és hívjuk őket pharma-babának.
Érdemes lenne a jövőhéten valamelyik nap reggeli vizeletből csinálni egy tesztet. Egyébként én is hánytam már mekis sajtburgertől, és nem voltam akkor terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!