A terhesség első jele lehet-e a gyomormenés?
A szédülést, hányingert és hasmenést egy vírusos fertőzés is tud okozni. Vagy ha valaki akár egy antibiotikumos kúra mellett nem figyelt oda, hogy megőrizze a normál bélflóráját, annál is elő szokott fordulni.
Amúgy a hányinger, émelygés a terhesség 7. hete körül szokott jelentkezni általában, ha előtte jelentkezik az ritka. És a hasmenés speciel nem tünete a terhességnek.
De ha bármelyik együttlét során felmerült, hogy nem volt megfelelő a védekezés vagy nem volt védekezés, akkor tesztet kell csinálni, ha nem jön meg a vérzés. Bár még ha megjön, az sem jelent semmit, mert ha eltérő a megszokott vérzéstől, akkor attól még mindig lehet terhes az illető.
Gyomormenés? Gyomorsikulás?
Tényleg komoly válaszokat vársz?
Ha késik, csinálj tesztet.
Engem is a gyomormenés fogott meg...magyarul a kérdező fosik. De ha így nem akarja leírni, a hasmenés még akkor is jobb, mint ez a gyomormenés.
A gyomorsíkulást meg még életemben nem hallottam...
Szerintem magyar nemzetiségű, mivel magyarul tette fel a kérdést, csak lehet más állampolgár.
Én magyar vagyok, Romániában születtem és ne aggódj kérdező, én ismerem ezeket a kifejezéseket, sőt, használjuk nap mint nap és szerintem nincsen abban semmi rossz. Majd ha egy "igazi magyar" nem érti, rákérdez (és a többi fura szóra is, amit csak mi értünk). :)
Hogy a kérdésedre válaszoljak, lehet ez a jele simán, mert mikor én teherbe estem, a szurkáló érzésen kívül ez volt a jel..egyik délelőtt nagyon nem bírtam hagyni el a wc-t, pedig mindig bajom volt ezzel, kamilla tea mellett is alig sikerül produkálni valamit. :D Ebből tudtam, hogy tutira történt valami a szervezetemmel. Amúgy olvastam is, hogy a hasmenés beágyazódás környékén néha előfordul.
Kérdező, kiderült babás vagy-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!