Ki az aki "nem várja" május elejére?
Figyelt kérdés
Mióta próbálkoztok? Van már gyereketek?
Én 2-ra nem várom, tesóval próbálkozunk lassan fél éve :)
2018. ápr. 24. 11:45
21/54 anonim válasza:
Ma van a 8 vagy 9 dpo-m a hőm meg 0,4-el leesett,szóval én ezt a hónapot el is engedem szerintem :( Nektek azért drukkolok :) A.
23/54 anonim válasza:
Kedves A, ez normális, hogy 1 napra leesik ilyentájt, ilyenkor van hogy a szervezet kap egy osztrogen löketet, emiatt leesik a hő. Nagyon sok hogorben van ilyenkor egy esés. Ilyen korán sztem még nem fog megjonni, és sztem holnapra vissza fog az menni:)
24/54 anonim válasza:
Én 1-3 nem várom.
Van már 2 gyerkőc :)
Pár hónapja próbálkozunk.
Üdv. Ann
25/54 anonim válasza:
Az a fura,hogy leesett a hőm és ismét jött a tojásfehérjés nyáj. Ez már a negyedik alkalom 19. óta. Összezavarodott valami nagyon odabent 😯
26/54 anonim válasza:
Nàlam az első hónapban volt olyan , hogy mensit 4.re nem vártam , és 2-3án barnázgattam , pedig sose volt még ilyen
27/54 anonim válasza:
Helyzetjelentés, ma van kb. a 10-11 DPO. Ma délután erős szurkálás a méhem és a petefészkem körül,elkezdett feszülni a mellem irdatlanul,de a hőm nem túl biztató,tegnaphoz képest 0,2-vel több de nem túl magas.Veletek mi újság? Üdv: A.
28/54 anonim válasza:
Nálam még semmi, két napja volt csak peteérésem. Fáj a mellem, szokott ilyenkor. Viszont ezt a peteérést nagyon megéreztem, csütörtökön repedt (teszt szerint), azt hittem egész nap, hogy kiszakad a petefészkem. Sose fájt ennyire, kezdtem már kicsit megijedni, de aztán csüt estére abbamaradt már. Remélem baba lesz belőle, ha már ennyire megkínzott :D és jól el is húzódott, 22. nap volt ovum.
1-es voltam
29/54 anonim válasza:
Nálam 2x volt ebben a hónapban tojásfehérje nyák, nem sok esélyt adok most a dolognak. Én a szúrkálásokra meg feszülésekre nem adok, meglátjuk egy hét múlva kb.
30/54 anonim válasza:
Nekem is szúrkál folyamatosan , még 3nap !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!