Van aki Április 25. körül nem várja?
Nekem is így volt múlt hónapban hogy késett,a teszt negatív.Miutan megcsináltam a tesztet,pár órára rá megjött.
Remélem a férjem hamarosan ráveszi magàt a vizsgálatra.Hiszen 100%-ig mellette állok.És nagyon rosszul esik hogy nem meri meglépni ezt a döntést.
Remélem mindenki nagyon jó hírrel fog jönni a napokban.Drukkolok mindenkinek🙂
18-as vagyok..
Már durván egy hete fáj a mellbimbóm, fáradékonyabb vagyok mint eddig és 3 napja azt hittem na most megjön mert görcsöltem de néha időközőnként előjön ez a görcsölés. De Semmi nincs. A ciklusom változékony, múlt hónapban csak 3 napig volt meg, azelőtt meg 2. Rákerestem már de sehol sincs értelmes válasz, mindenhol más az oka :/ hozzáteszem 3 hete voltam a párommal védekezés nélkül, babót szeretnénk már :)
21es válaszoló!
Reméljük nemkell már a párodnak mennie vizsgálatra, mert már ott a baba csak még nemtudsz róla😊
Mindenkinek drukkolok! Szivemből kívánom mindenkinek hogy sikeres legyen ez a hónap és pozítívak legyenek azok a tesztek! De azt se feledjétek ha véletlenül most nemjött össze nem szabad feladni!
Egyszer nekünk is sikerülnifog!
Nekem ma van a nemvárt :) semmi mensis görcs..lehet megint késik majd..
Tudom koránvan még
De nekem reggel szokott általában megjönni vagy ha nemis akkor a görcs már reggel elkezdődik.
Ebben a hónapban van pont másfél éve,mikor kimondtuk a párommal hogy jöhet a baba..
Remélem másfél év várakozás után sikerült már:D de ha nem,akkor sem adom fel,
Viszont akkor doki..
Még semmi, nem jött meg 🙂
18-as voltam ismét ✌
Még mostsem jött meg nekem.
Viszont fájnak a melleim
3-as vagyok.
Új hónap, új remény, tegnap megjött. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!