Hány hetes terhes vagyok ha Április 13 án volt az utloso menstruáciom elsö napja?
Figyelt kérdés
2017. máj. 15. 16:03
1/10 anonim válasza:
Hat azert ha van egy naptarad, ezt csak ki tudod szamolni.......most komolyan, nem ertem a kerdest hogy ezen mit nem tudsz kiszamolni?
2/10 anonim válasza:
4/10 A kérdező kommentje:
Az èn szàmitásom szerint 5 hetes vagyok,ès igen kèpzeld van de èn meg azt nem értem hogy te meg miért nem a kérdesemre vàlaszolsz?Egyébkènt meg szerettem volna tudni hogy vajon jo volt e a számitàsom.
2017. máj. 15. 16:23
6/10 anonim válasza:
De konyorgom egy naptarrol az elsos gyerek megszamolja a heteket es napokat!! A masodikos meg naptar nelkul. Azert nem ertettem mit akarsz kerdezni mert hihetetlen szamomra hogy ne tudd megmondani hogy aprilis 13 ota mennyi ido telt el, teljesen elkepedtem rajta.
7/10 anonim válasza:
De tenyleg, letezik a vilagon felnott ember aki nem tudja hogy aprilis 13 es majus 15 kozott mennyi ido telt el?
9/10 A kérdező kommentje:
Hogy legyen világos KI TUDOM számolni nem vagyok analfabéta,csak megerösitést szerettem volna.Ez ekkora baj?Tedd a szivedre a kezed és mond azt nyugodtan hogy te mèg sosem voltàm bizonytalan magadban?????Különben meg ha elolvasok 1 kérdést és nem helyeslem attol mèg nem fogok senkit leirni.Gratulàlok jàr a taps👏👏a többi válaszolonak meg nagyonszépen köszönöm😊😊
2017. máj. 15. 17:24
10/10 anonim válasza:
Nekem április 7.-én jött meg utoljára és tegnap töltöttem a 7 hetet.
Voltam már dokinál, megegyezik a menzesz szerinti számítás az uhval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!