Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki Április 25. körül nem...

Van aki Április 25. körül nem várja?

Figyelt kérdés
Izguljunk együtt! 😊
2018. ápr. 19. 08:24
1 2 3
 11/27 anonim válasza:

Április 20 belefér?

Arra a napra nem vártam és még nincs is sehol...tesztet csináltam ma reggel (is), ha nagyon akarom látni van ott egy második csík...de csak halványan.Május 2-án megyek dokihoz.

2018. ápr. 24. 10:48
 12/27 anonim ***** válasza:
Utolsó tudsz képet feltenni a tesztről?
2018. ápr. 24. 11:12
 13/27 anonim válasza:
Megpróbálok igen, ha haza értem munkából :)
2018. ápr. 24. 11:33
 14/27 A kérdező kommentje:

De jó :) 10es tesztel próbáld meg

Az jobban mutatja :)

Várjuk a képet!

Én másfél éve reménykedek minden hónapban.

Mostis:) hátha majd most.

2018. ápr. 24. 14:58
 15/27 anonim ***** válasza:
A mára nem várós vagyok. Eddig semmi :) Sosem szokott késni, a két év alatt egyszer teszteltem negatívat, akkor még aznap meg is jött (egy nap késés). Tünetem nincs, enyhe mindjárt megjön érzésem van már 3. napja. Illetve bekaphattam valami megfázásfélét. Holnap reggel tesztelek, ha addig se jön meg. A furi az, hogy mindig meggyötör a pms, most nem... Akinek a férje ózdkodik a vizsgálattól: mi magán dokinál intéztük és megengedte, hogy otthonról vigyük a mintát, ha 1 órán belül beérünk. Próbálj körbeérdeklődni, hátha nálatok is van ilyen lehetőség. Többiek mi újság? + mindenkinek!
2018. ápr. 24. 16:51
 16/27 anonim ***** válasza:

Szerintem nem a minta adástól fél,hanem pl a prosztata vizsgálattól,mert ő mondta hogy olyankor azt is csinálnak,mert hogy utána olvasott.Na és szerintem az eredménytől is tart hogy esetleg vele lehet a problèma.

Pedig jó lenne már tudni,hogy mi is a helyzet.

Minden hónapban elengedem a témát,mondván hogy nem fogok rágörcsölni hátha ez a baj,de a nemvárt előtti napokban mindig ott motoszkál a fejemben és nem tudok mással,csak ezzel a témával foglalkozni.

2018. ápr. 24. 17:09
 17/27 anonim ***** válasza:
én sem várom holnapra :D báár ki tudja, hogy mi lesz belőle :/ :) furcsa egy tünetem van és lehet, hogy babó van a dologban :)
2018. ápr. 24. 18:07
 18/27 anonim ***** válasza:
Hát igen a prosztata vizsgálat... valahogy nekem se tetszene, sajnos ez is kell . 2 perc se volt az egész a férjemnek és nem is volt fájdalmas szerinte. Utolsó milyen érdekes tüneted van?
2018. ápr. 24. 18:23
 19/27 A kérdező kommentje:

Na lányok

Ki mikor tesztel?

Én minimum 3 nap késésnél.

Múlthónapba is késett 2 napot.. teszteltem is de negatív lett aztán 3.napra megjött

Ezért várok is vele

2018. ápr. 24. 20:17
 20/27 A kérdező kommentje:

Amúgy ezt a hónapot énis elengedtem a 2 napos késés után érkező mensesem óta

De mikor közeleg a nemvárt

Előjön a fejemben a kérdés..mivan ha most sikerült?

2018. ápr. 24. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!