3napja teszteltem negatív (szellemcsik sem) Ma regge újra elő vettem Es 2 erős csík volt. Tudtommal nem szamit már de, hogy lehet ez? Milliószor teszteltem már soha nem volt meg ilyen Lehetséges hogy meg kevés a HCG ezért jött ki csak később rakta?
Mutass már egy képet róla! Van színe a csíknak?
Meddig figyelted, hogy tuti negatív-e?
És az összes millió tesztedet több napon át őrizgeted és mindre ránéztél három nappal később?! És nem volt még ilyen? Jajj...
Amúgy jól tudod, valóban nem számít már.
Most néztem meg újra annyira nem erős de szemmel láthatóan látszik a második csík nem tudom hogy kell képet feltenni ide
Meg aznap megnéztem később újra hogy talán csak a szemem kaptatok és szerintem igen
Nem hiszem hogy volt szellem csík de nem mernek meg esküdni
Kb 5 percet vártam néztem de semmi
Csak fura mert ilyen meg nem volt hogy legyen két csík pár nap után rajta :/
Igen lehet tartok a millonal és igen mindig megtartottam hatha és ra is néztem sokszor
Nem írnám ha nem így lenne drága második válaszoló
Nem szándékom itt ki élni magam veled hogy hazudozzam
Ez vicces nagyon tetszik az utolsó komment :D
El szoktam tenni őket addig amíg megjön a mestruáciom hogyha esetleg mégis terhes vagyok akkor készíts belőle egy sorozat kollekciót hogy hogy erősödött a HCG a vizeletemben ahogy azt sokan teszik láttam már videókat képeket ezekről de legalább egyet el fogok tenni a mostani terhességi teszteimből ugyanis ma reggel teszteltem és halványan nagyon halványan de láttam és még mindig látom öt 10 és már 30perc után is a második csíkot
Holnap veszek egy olyan tesztet ami digitális kíváncsi vagyok mit mutat majd most nagyon úgy érzem hogy a teszt pozitív lett akármilyen halvány is ott van a csík :)))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!