26-28 naposak a ciklusaim. Megőrült a szervezetem?
Szia! Az első terhességemnél ovu tesztet használtam a terhesség kimutatására csak úgy kiváncsiságból. Reggeli vizeletből pozitiv lett az ovuteszt a mensi előtt 2 nappal. Aztán a terhességi teszt is pozitiv lett a mensi napján. A múlt héten kiváncsiságból teszteltem mert olyan érzésem volt, hogy megint sikerült teherbe esnem. Az ovu teszt szombaton reggel pozitiv lett. Már kezdtem is örülni, de sajnos hétfőn reggel a terhességi teszt negativ lett és még aznap megjött a mensi. Most én sem tudom, hogy mit mutatott ki a teszt a reggeli vizeletből.
Az első terhességnél Gabriel ovu tesztet használtam, most pedig a DM-ben vásároltam egy tesztet Corax a neve.
Most reggel megint negatív az ovu teszt.viszont nem tudom mikor kéne megjönnie.mert ha mensi első napjától számítom,akkor nov.7-e,viszont ha a peteérést nézem akkor ugyebár pé után 14-16 nap,akkor nov 1-2-a.
Köszönöm a válaszokat! és megírom mindenképp,de félek megint csalódok :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!