Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy meséltétek el a szülőknek...

Hogy meséltétek el a szülőknek otthon, hogy kisbabát vártok?

Figyelt kérdés

Egyedül vagy a leendő apukával?

Milyen szituációban került sor a beszélgetésre? :)

2018. ápr. 16. 14:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Az elsőt telefonon közöltük.Én már akkor elmondtam nekik,mikor készültem orvoshoz,a férjem a 12 hetes uh után mondta el az anyukájának.

Most 6 hetes vagyok,a 12 hetes uh után jelentjük be.Családi fotózásra fogunk menni,ahol készül majd olyan kép,amiből egyértelmű lesz,hogy bővül a család.

2018. ápr. 16. 14:22
 2/5 anonim ***** válasza:
79%
Elsőnél a leendő apukával együtt, a második babánál meg csak én mondtam mert az apuka a nagyobb gyerekkel kiment valami ürüggyel, mert neki még nem akartuk elmondani csak ha már eléggé látszik.
2018. ápr. 16. 14:34
 3/5 anonim ***** válasza:
74%
12. Hét után. Anyósomnak a párom személyesen, épp látogatóban voltunk, de a bejelentéskor nem voltam ott (direkt négyszemközt akarta). Szüleimnek telefonon, mert alig tartjuk a kapcsolatot.
2018. ápr. 16. 15:17
 4/5 anonim ***** válasza:
68%

Mi közös utazásra készültünk és lebuktam. Algopyrint kértem a csomagba. Anya ajánlott másik fajtát, mert Algopyrin nem volt. Mondtam, hogy az nem jó. Aztán rákérdezett, hogy miért, terhes vagyok? Akkor már nem tagadtuk, ő meg pislogott, el sem hitte először.

Tervezünk kistesót és azt a hírt én a nagylányra tervezem bízni, hogy neki elmondjuk és majd "véletlen kikotyogja".

2018. ápr. 16. 15:38
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Épp szülinapot ünnepeltünk és koccintásnál mondtuk el a szüleimnek és bátyáméknak, hogy hárman jöttünk.

Anyóséknak előtte lévő nap hasonló körülmények között, ott névnapoztunk épp.

Akkor voltam 9 hetes.

2018. ápr. 16. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!