Hogy meséltétek el a szülőknek otthon, hogy kisbabát vártok?
Egyedül vagy a leendő apukával?
Milyen szituációban került sor a beszélgetésre? :)
Az elsőt telefonon közöltük.Én már akkor elmondtam nekik,mikor készültem orvoshoz,a férjem a 12 hetes uh után mondta el az anyukájának.
Most 6 hetes vagyok,a 12 hetes uh után jelentjük be.Családi fotózásra fogunk menni,ahol készül majd olyan kép,amiből egyértelmű lesz,hogy bővül a család.
Mi közös utazásra készültünk és lebuktam. Algopyrint kértem a csomagba. Anya ajánlott másik fajtát, mert Algopyrin nem volt. Mondtam, hogy az nem jó. Aztán rákérdezett, hogy miért, terhes vagyok? Akkor már nem tagadtuk, ő meg pislogott, el sem hitte először.
Tervezünk kistesót és azt a hírt én a nagylányra tervezem bízni, hogy neki elmondjuk és majd "véletlen kikotyogja".
Épp szülinapot ünnepeltünk és koccintásnál mondtuk el a szüleimnek és bátyáméknak, hogy hárman jöttünk.
Anyóséknak előtte lévő nap hasonló körülmények között, ott névnapoztunk épp.
Akkor voltam 9 hetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!