Eselyes a baba? Nem nagyon vagyok 100% osan otthon ebben a temaju szamolgatasban sajnos csak kb-ra. Lehetseges a tergeseg vagy csak nagyon minimalisan?
Figyelt kérdés
Volt aki azt mondja pont lecsusztam,volt aki szerint meg pont jo volt szoval honap vegen jonn meg mindig a menzeszem. Nem napra pontosan 1-2-3 nappal elobb kesobb neha belecsuszik de mindig pontosan megjon honapvegen . Mult honap 23.adikan reggel jott meg a menzeszem kb 5 napig szokott tartani. Most vasarnap voltam egyutt a parommal. Korulbelul mikor ujbol megkenne jojon 2 hetel az ujabb menzeszem elott . Mik az eselyeim ? Elore is koszonom a valaszokat.2017. szept. 19. 18:13
1/7 anonim válasza:
Szerintem most meg nyugi:) ugysem vagyunk josok. Vard meg, hatha kesik. Mi minden 2-nap egyutt voltunk es 3-ik honapban jott ossze a kisbaba. Turelmet a varakozasba
2/7 anonim válasza:
Nem az a fontos, hogy minden hónapban a hó végén jön meg, hanem hány naposak a ciklusaid. Úgy könnyebb kalkulálni. Próbálj ovulációs teszteket csinálni a ciklus kb. 9. Napjától néhány napon át minden nap és így sejteni fogod, h kb. mikor van ovulációd. De ha még csak most döntöttétek el, hogy jöhet a baba, akkor még ezt nem javaslom. Még ne pörögj ezen. Egészséges pároknál számolgatás nélkül is jön majd pár hónapon belül. Ne keserítsd meg magadnak ezt az időszakot! Kívánom, hogy hamar sikerüljön!
3/7 A kérdező kommentje:
Csak arra voltam kivancsi mekorra az esely :)
2017. szept. 19. 23:01
4/7 anonim válasza:
Hány napos a ciklusod?Ha múlt hónap (tehát augusztus) 23.-án volt meg utoljára,akkor kb lassan meg kéne jöjjön.Vagy csak én nem értem?
5/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom hany napos. Mert nekem nem napra pontosan jonn meg sosem :(
2017. szept. 21. 17:20
6/7 anonim válasza:
Hát,bármi lehet.Ha mégsem,a következő hónapban csinálj ovulációs tesztet,hogy tudd,mikor van peteérésed! ;-)
7/7 A kérdező kommentje:
Sajnos mar tegnap este/ejjel ereztem a gorcsoket ,ma megis jott :(
2017. szept. 23. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!