Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezik, hogy 12. héten érzem...

Létezik, hogy 12. héten érzem a picuri mozgását?!

Figyelt kérdés
100% biztossággal érzem. Ma másodjára.

2018. ápr. 13. 13:48
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Kifelejtettem hogy okoskodást nem kérek, az én hibám!
2018. ápr. 13. 14:51
 12/21 anonim ***** válasza:
97%

Azt kifelejtettem, hogy idióta kérdéseket nem kérek!

Ha te 100%-ig biztos vagy benne, minek erről kérdés??

2018. ápr. 13. 14:57
 13/21 anonim ***** válasza:
93%

Mint egy zöldcitrom (lime), ekkora méretű most a pocakodban 12 hetes magzatod. Ebben az időben az ülőmagassága 55-60 mm, teljes hossza pedig 80 mm körül van. Az ülőmagasságot (CRL) a magzat fejtető és popsi csúcsának távolságából számítják ki, és a legtöbbször a 20. hétig mérik. Talán számodra is hihetetlen, de magzatod súlya már majdnem 15 gramm. Az előző héthez képest megduplázta a súlyát - ezért is rendkívül fontos a táplálkozásod!

Nem tudom elképzelni,hogy ilyen méretekkel érzed, de ha mégis hát gratula:D

2018. ápr. 13. 15:02
 14/21 anonim ***** válasza:
94%

Jah, lattad is kivulrol :D

Tenyleg ennyire sotet vagy, vagy csak tetteted ?

2018. ápr. 13. 15:03
 15/21 anonim ***** válasza:
92%
Hát, ha 12 hetesen kívülről láttad, hogy valami mozog, akkor az egy Alien lesz és nem a gyerek, meg is nézem este "a Nyolcadik utas a halál"-t.
2018. ápr. 13. 15:18
 16/21 anonim ***** válasza:
90%
És ilyen nők vállalnak gyereket... :'(
2018. ápr. 13. 15:59
 17/21 anonim ***** válasza:
88%

17 hetes vagyok...és csak néha van ilyen "talán ez már az volt" érzésem. Párom valamelyik nap UH után (mikor láttuk h eleven a pici) percekig "pásztázta" a hasam a kezével háááátha érez valamit. Nyilván nem érzett semmit, de aranyos volt. :D

Szóval szerintem a mozgatás elég valószínűtlen...de ha te ezt akarod hinni és örülsz neki tedd azt! Csak ne csodálkozz ha mások nem hiszik el.

2018. ápr. 13. 17:48
 18/21 anonim ***** válasza:
47%

El kell meséljek 1 sztoryt. Oviban dolgozom. Reggel úgy jött 1 kislány, h képzeljem el, az anyukája újra babát vár. Délután jött anyuka, gondoltam gratulálok.

Kérdezem tőle, h mi újság tényleg babát vár? Mondja, hogy igen érzi mindenütt a mozgását, így jött rá, h terhes. Igaz, a családtagjai nem hittek neki, pedig őneki tényleg mindenütt mozog. Mondom neki, h akkor menjen mihamarabb dokihoz nehogy baj legyen. Erre ő: már voltam tegnap...

Kíváncsian érdeklődtem, h mit mondtak neki?

Erre ő: a doki azt mondta, hogy az utolsó vérzés alapján 6 hetes terhes vagyok. De az ultrahang alapján több lehetek, mivel a baba már 16 mm.

Ez kajak így elmesélte a szemembe. Erősen visszatartottam magam, h ne röhögjem szembe.

Szóval kedves kérdező ezek után, simán lehet, h a babádat érzed. :)

Viccet félretéve, a 2. Babámat én is a 12-13. Héten már éreztem. Nagyon nagyon gyengén de mással nem lehetett összekavarni. Kívülről viszont a 20 héten láttam először.

2018. ápr. 13. 19:41
 19/21 anonim ***** válasza:
49%

Elsőt 15,másodikat 13, harmadikat 12 és negyediket is 12 hetesen éreztem. De csak gyengyee kis mozgást, nem a klasszikus rugdosódást. Azt azért pár héttel később.

Az, hogy érzed, nem kizárt, de hogy kívülről látni lehet, az lehetetlen. Még nagyon pici ilyenkor.

Amúgy 2.-3. baba után elkezdtem futni és edzeni. Na akkor először megijedtem (2.baba után), mert szabályos mozgást éreztem és látni is lehetett. Izomrámgás volt! :D A harmadik után már tudtam, az edzés okozza.

2018. ápr. 13. 20:06
 20/21 anonim ***** válasza:
0%
12+5 naposan éreztem először, másnap már biztos voltam benne, hogy a pici volt; látni betöltött 17. hét után láttam kívülről is.
2018. ápr. 13. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!