Létezik, hogy 12. héten érzem a picuri mozgását?!
Kifelejtettem:
2. Várandósság
-az első mozgásnál láttam is hogy megemelkedik a hasam egy kis részen, nagyon cuki volt 😀
Nem hogy 10, még 5 cm sincs! Épp hogy kifejlődtek a végtagjai. Kizárt dolog, hogy látod mozogni: körbe veszi a magzatvíz, a méh fala, és a hasfal izmai és némi zsírszövet. Akkor se látod mozogni, ha odabent vitustáncot jár, akármilyen kevés a zsírréteg a bőr alatt.
Amennyiben mégis látod: komoly gondra utal. Annyira el van vékonyodva a méhfal és a hasfal izomzata, hogy kérdéses az is, hogy ki tudod-e hordani. Ráadásul teljesen rossz helyen van vagy a magzat, vagy az egész méhed.
Nem tudom, mi ez a bolondéria a kismamák közt, hogy beképzelik maguknak a pozitív teszt után már a magzatmozgásokat, de semmi értelme.
Lassan ott tartunk, hogy illik érezni azt is, hogy a petevezetékben evez a kis fickó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!