Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Missed ab mutet utan nincs...

Missed ab mutet utan nincs menstruaciom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Februar vegen mutottek 21en es azota nem jelentkezett menstruacio viszont viszketek is alul elotte is volt bakterium fertozesem kezeltek ra lehet kiujult volna? Es azert nemjelentekezik? Orvoshoz erdemes lenne menni?
2018. ápr. 5. 15:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Èrdemes visszamenned a dokihoz. Nekem is február 21-èn volt missed ab-om.

Másfèl hete pedig már megjött a menstruációm ami 6 napig tartott. Szóval èn már túl vagyok rajta.

Úgy tudom hogy missed ab után max 6 hèttel meg kell hogy jöjjön. Ha nem akkor vissza kell menni.

2018. ápr. 5. 15:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem a 7. hétre jött meg, a dokimat hívtam, azt mondta, hogy ha 8 hét után sincs semmi, akkor menjek. De aztán spontán megjött. Viszont ha viszketsz, akkor menni kéne...
2018. ápr. 6. 18:45
 3/3 A kérdező kommentje:
Megjott pont aznap mikor kiirtam a kerdest:) viszont a viszketessel felkeresem az orvost. Koszi a valaszokat
2018. ápr. 6. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!