Missed ab után mikor lesz meg az első menstruációm?
Nekem 3 éve volt egy spontán vetélésem, aztán idén nyáron egy missed ab, mindkettő után 35. napra jött meg és teljesen helyre állt a ciklusom.
A spontán vetélés után 3 mensit vártunk és első próbálkozásra összejött a lánykám, nyáron volt két éves. A terhességel semmi gond nem volt, Duphastont szedtem.
Most még egy mensit várunk és utána kezdünk próbálkozni kistesó-ügyben.
nekem júniusban volt spontán vetélésem, de műtéttel kellett befejezni.
utána pont 30 napra jött meg..onnantól meg 26-27, szóval rendesen.
mi 2 menzit vártunk, mert a 3 hetes kontrollan minden rendben volt.
Sajnos azóta még nem sikerült a baba...de talán majd most!
Drukkolok neked!
8.35-ös vagyok
Köszi a drukkot, viszont kívánom!
Igen, az idő nagyon lassan tud menni, bár tény, hogy most nem volt időm annyira ezen gondolkozni a kislányom mellett, mint először, akkor eléggé kiborultam.
Én is borzasztóan vártam most az első mensit, azon gondolkoztam, milyen fura, hogy így vártam a mensit, nemsokára meg azon fogok izgulni, hogy ne jöjjön meg!
Mindenkinek sok sikert!
nálam is ez nemrég ütött be, hogy mi van ha nem lehet gyerekem, mert azért június óta nem is jött össze újra...de végülis rájöttem, hogy alig tudtunk együttlenni ( munka miatt ) a párommal..szóval türelemmel kell lenni..és még mindig vannak nálunk sokkal rosszabb helyzetben lévők is..akik évek óta várnak és mindenféle kezelésekre, meg beültetésekre járnak..na ettől ments meg uram! :-)
szóval ne izguljatok! eljön a mi időnk is!
remélhetőleg 2011-ben szülni fogunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!