Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Missed ab után mikor lesz meg...

Missed ab után mikor lesz meg az első menstruációm?

Figyelt kérdés
és ha minden rendben van próbálkozhatunk újra?volt valaki akinek egyből sikerült és egészséges kisbabát szült?
2010. okt. 30. 08:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem műtét után 44 nappal jött meg,és utána már nem,mert sikerült is a baba.Remélem neked is sikerül minnél hamarabb.
2010. okt. 30. 13:42
 2/8 anonim ***** válasza:

Nekem 3 éve volt egy spontán vetélésem, aztán idén nyáron egy missed ab, mindkettő után 35. napra jött meg és teljesen helyre állt a ciklusom.

A spontán vetélés után 3 mensit vártunk és első próbálkozásra összejött a lánykám, nyáron volt két éves. A terhességel semmi gond nem volt, Duphastont szedtem.

Most még egy mensit várunk és utána kezdünk próbálkozni kistesó-ügyben.

2010. nov. 1. 08:35
 3/8 A kérdező kommentje:
Én alig várom az első menst. és ha az orvos szerint regenerálódtam akkor még az idén összehoznánk egy másikat,mert már mondtam hogy szivleállás volt nem spontán vetélés úgyhogy azt hiszem hogy a méhemmel nem volt gond...olyan lassan múlik az idö...drukkolok nektek hogy összejöjjön a tesó...!
2010. nov. 1. 08:39
 4/8 anonim válasza:
Nekem úgy jött meg, mintha a missed ab normál mensi lett volna. Utána 3 hónapot javasolt az orvos kihagyni. Végül egyéb hátráltató tényezők után másfél év telt el, hogy most azt mondhassam, a 6. hétben vagyok :D
2010. nov. 1. 08:41
 5/8 eszo ***** válasza:

nekem júniusban volt spontán vetélésem, de műtéttel kellett befejezni.

utána pont 30 napra jött meg..onnantól meg 26-27, szóval rendesen.

mi 2 menzit vártunk, mert a 3 hetes kontrollan minden rendben volt.

Sajnos azóta még nem sikerült a baba...de talán majd most!

Drukkolok neked!

2010. nov. 1. 08:59
 6/8 anonim ***** válasza:

8.35-ös vagyok

Köszi a drukkot, viszont kívánom!

Igen, az idő nagyon lassan tud menni, bár tény, hogy most nem volt időm annyira ezen gondolkozni a kislányom mellett, mint először, akkor eléggé kiborultam.

Én is borzasztóan vártam most az első mensit, azon gondolkoztam, milyen fura, hogy így vártam a mensit, nemsokára meg azon fogok izgulni, hogy ne jöjjön meg!

Mindenkinek sok sikert!

2010. nov. 1. 12:54
 7/8 A kérdező kommentje:
Idáig azt hittem hogy csak én vagyok olyan peches hogy nem tudok kihordani egy gyereket,de ma kiderült hogy a környezetemben majdnem minden nőnek volt 1-2 abortusza,remélem nem sokára nekem is sikerül mert nagyon magam alatt vagyok és félek hogy nem is lehet majd nekem gyerekem...
2010. nov. 1. 16:30
 8/8 eszo ***** válasza:

nálam is ez nemrég ütött be, hogy mi van ha nem lehet gyerekem, mert azért június óta nem is jött össze újra...de végülis rájöttem, hogy alig tudtunk együttlenni ( munka miatt ) a párommal..szóval türelemmel kell lenni..és még mindig vannak nálunk sokkal rosszabb helyzetben lévők is..akik évek óta várnak és mindenféle kezelésekre, meg beültetésekre járnak..na ettől ments meg uram! :-)

szóval ne izguljatok! eljön a mi időnk is!

remélhetőleg 2011-ben szülni fogunk!

2010. nov. 2. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!