Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhességi teszt negatív, de...

Terhességi teszt negatív, de nem jött meg. Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Sziasztok! :)

Igyekszem rövidre fogni a történetemet :)

Segítséget vagy inkább tanácsot szeretnék kérni!

Közel egy éve próbálkozunk a férjemmel,hogy babócánk legyen!

Elég nagyban nehezíti a helyzetünket hogy pajzsmirigy alulműködésem van,melyre gyógyszert szedek és rendszeresen ellenőriztetem is!

Március 20.-án kellett volna megjönnie.Március 19.-én éjszaka jelentkezett úgynevezett "barnázás",amely csak a wc papiron volt látható!

Többet nem volt "barnázásom",és nem is jött meg azóta sem!

Ma csináltam egy tesztet,mely negatív lett és nem gyengén elkeseredtem... :(

A kérdésem az lenne hogy lehetséges hogy terhes vagyok,csak a teszt nem mutatta ki?

2018. márc. 28. 20:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem is volt negativ tesztem. Es képzeld én 2hete barnázom... amire kaptam gyogyszert. Ezerg irtam hogy igy is sikerulhetett.. majd kiderül.
2018. márc. 29. 08:47
 12/12 Heitmár Anna válasza:
Nekem volt negatív tesztem. Aztán vettem egy Coraxot és az olyan pozitív lett hogy csuda
2018. ápr. 6. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!