Terhességi teszt negatív, de nem jött meg. Lehetek terhes?
Sziasztok! :)
Igyekszem rövidre fogni a történetemet :)
Segítséget vagy inkább tanácsot szeretnék kérni!
Közel egy éve próbálkozunk a férjemmel,hogy babócánk legyen!
Elég nagyban nehezíti a helyzetünket hogy pajzsmirigy alulműködésem van,melyre gyógyszert szedek és rendszeresen ellenőriztetem is!
Március 20.-án kellett volna megjönnie.Március 19.-én éjszaka jelentkezett úgynevezett "barnázás",amely csak a wc papiron volt látható!
Többet nem volt "barnázásom",és nem is jött meg azóta sem!
Ma csináltam egy tesztet,mely negatív lett és nem gyengén elkeseredtem... :(
A kérdésem az lenne hogy lehetséges hogy terhes vagyok,csak a teszt nem mutatta ki?
8 nap késésnél már nagy valószínűséggel kimutatta volna a teszt, ha terhes vagy. Viszont bármilyen egészségügyi háttere lehet annak, hogy nem jön meg, vagy késik.
Egyetlen esetben nem kizárható a terhesség, ha valami nagyon extrém eset állt fenn és nagyon elcsúszott a ciklusod vagy volt egy spontán peteérésed és abból lettél terhes, jóval később, mint ahogy átlagosan "lehettél" volna. De ez azért tényleg ritka.
Először is köszönöm válaszod,másodszor pedig...
Ovu teszttel próbáltam elcsípni az ovumat,de nem tudtam,így igazából bármikor lehetett a peteérésem.És a terhesség esélye is megvan,hiszen 2-3naponta együtt vagyunk a férjemmel!
A "barnázás" volt nekem a furcsa hiszen eddig ilyet soha nem csinált(am),de ez a mai negatív teszt elkeserített! :(
Köszönöm neked is a válaszodat :)
Gondoltam én is a beágyazódásra hogy esetleg az lehetett,de egyszerűen nem bírtam tovább várni a teszttel!Ha az valóban a beágyazódás jele volt,akkor tudom hogy korai hiszen legalább 12nap kell hogy Hcg megjelenjen,de bíztam benne hogy esetleg hamarabb is teherbe eshettem!
Ha nem jön meg a héten,jövő7en ismét tesztelek :)
Most olvastam el ismét amit írtál!
Te az ovuról írtál,én pedig már a beágyazódásról...
Annyira szeretnénk már a kicsit :)
Hihetetlen hogy itt lassan mindenki egy kóbor ovutól lesz terhes!
Ha negatív a teszt és késik, nem vagy terhes. Nem kell ezt túl bonyolítani.
Ha mégis az lennél, majd a következő vérzés kimarad.
Cáfolnám az utolsot. Én is barnáztam és mégis mensi kimaradas utan 3 nappal vagyis ma pozitivat teszteltem.
Lehet progeszteron hiánnyal is teherbe esni csak felkell keresni az orvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!