Ha minden igaz a beágyazódás idejében vagyok. Minden tünete megvan egy nagyadag hányingerrel együtt, viszont tegnap este nagyon erős hasgörcsöm volt és nem volt étvágyam. Ez normális ilyenkor?
Az erős hasgörcs sosem normális, de ilyen korán még az orvossem tesz semmit, mert a terhességet is kb a 6. hét után állapítják élő terhességnek, miután van szívhang is..
Talán csak a beleid görcsöltek..ha nem volt vérzés nem kell igazán aggódnod.
"Olyasmi érzésednek kellene lenned a hasad aljában, mint amikor meg akar jönni."
Olyasmi, vagy épp olyan? Mert nekem PONT olyan érzésem van, ez most jó, vagy nem? Honnan tudhatnám, hogy ez most mensi lesz, vagy baba?
Ma reggelre (az egész éjszakai fészkelődés után, mert sehogy sem volt jó, minden helyzetben fáj, feszül, szúr a hasam, ahogy mensi előtt/alatt mindig) már egészen lebeszéltem magam arról, hogy baba lehet a dologban, annyira ismerős ez a fájdalom... Vagy ezek szerint ez még nem zárja ki a terhességet?
Még 3-4 nap, és végre biztosat tudhatok (ha addig nem jön meg, péntektől elvileg tesztelhetek, de szeretnék biztosra menni, így inkább a hétvégén fogok csak). De addig is olyan jó lenne valami támpont, és a szervezetem nem sokat segít :)
Nekem este 36,9 volt. De nem szoktam mérni, nekem ez így nem mond semmit (ja, a mensis-hasfájós válaszoló vagyok :)
Talán rá kéne szoknom nekem is a hőmérőzésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!