35 év felett vállalnál gyereket vagy túlságosan aggódnál a kockázatok miatt?
Igen, vállaltam. 36,5 éves voltam amikor a kisebbik gyerekünk született. Nem aggódtam, az orvosommal végigbeszéltünk minden eshetőséget.
Akiket ismerek downos gyerekeket, mindnek 30 alatt volt az anyukájuk, amikor születtek.
Én első gyereket nem, de egyébként igen.
40 felett pedig egyáltalán nem..
Nem csak a kockazatok miatt..
De semmi bajom azzal, ha másnak belefér
Azért mondják sokan, hogy első babát igen, többediket nem, mert nagyon más, hogy van már gyereked és csak a második/harmadik gyermekről mondasz le, vagy egyáltalán nincs és összességében az anyaságról mondasz le.
Ha nem lenne gyermekem, mert mondjuk nem jönne össze, vagy 40 éves koromig nem találnék megfelelő párt, de 40 évesen teherbe esnék, akkor gondolom megtartanám. De ha már lenne egy gyerekem, akkor 40 évesen nem hiszem, hogy vállalnék.
A 35 év nálam belefér, de az biztos, hogy elmennék prenatalis diagnosztikára, még ha drága is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!