Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jónás naptár? Tényleg müködik?

Jónás naptár? Tényleg müködik?

Figyelt kérdés

Kinek mi a véleménye?Tapasztalatok?

És hogy müködik?fizetni kell érte hogy személyre szabott legyen vagy ingyenes?

Hol találok ilyet a neten?

2018. márc. 26. 11:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Még csak az kéne, hogy fizessen bárki ilyen baromságért :D

Nekem nem vált be.

2018. márc. 26. 11:50
 2/7 anonim ***** válasza:

[link]

Itt meg kell adni a születési dátumot pontos órával, az időzónát ahol születtél és ahol a "baba készül" és a periódust amikortól szeretnéd megnézni az esélyeket.

Nekünk pl. bejött: lányt mondott és kislányunk lesz májusban. :)

2018. márc. 26. 11:53
 3/7 A kérdező kommentje:

Értem.Gratulálok!

Nem igazán értem.én azt hittem dátumokat ad ki hogy mikor legyen akció.Mikor ideális.ha pl.kiirja az április 13 at akkor akkor kell egyutt lenni és ha azt irja lány akkor lány lesz több eséllyel?

Es az sokat ront hogy nem tudom hány óra hány perckor születtem?

És miért ad ki időket?pl:11:46.

?

Akkor van peteérés szerinte?

:(phú.nem értem.

2018. márc. 26. 12:20
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a Jónás naptár fiút mondott, az orvos is fiúnak látta az első 5 hónapba a 6.dik hónapba meg szólt, hogy ja..nem fiú hanem lány:D:D
2018. márc. 26. 12:59
 5/7 anonim ***** válasza:

Az a véleményem, hogy hülyeség, és nem ezen múlik, de ha te hinni szeretnél benne, akkor segítek:

[link]

Fentről a 7. válasznál van egy kitöltési útmutató.

2018. márc. 26. 13:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Na én ezt most "poénból" kitöltöttem, de úgy rossz ahogy van. Egyrészt 5 napos eltérést minimum mutat (azt írja dec. 15 a jónás napom, de nekem 20-án már nem jött meg, 24-én pedig + volt a tesztem), másrészt rossz a gyerek neme tipp is, azt írja lányom lesz, UH szerint viszont fiú. De hát valakinek lehet hogy bejön.
2018. márc. 26. 15:41
 7/7 A kérdező kommentje:

Értem köszönöm hogy írtatok.

A véleményekre voltam kiváncsi.Nekem akkora tette mikor meg fog jönni...sanszos :D

Na mindegy.Kicsit meredek a sztori eleve,olyasmi mint a horoszkóp,akinek bejön hisz benne ,akinek nem az sose fog.:)

Mégegyszer köszi a válaszokat.

2018. márc. 27. 05:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!